Αναμένουν αντιδράσεις και μεταγραφές οι Απολλωνίστες

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Απόλλωνα, μετά την την βαριά ήττα από την Μακάμπι Χάιφα. Την ίδια ώρα, οι φίλαθλοι των πρωταθλητών, περιμένουν να δουν αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του στη ρεβάνς στο ΓΣΠ, ενώ ταυτόχρονα περιμένουν και περαιτέρω ενίσχυση. 

Στο τρόπο παιχνιδιού του Απόλλωνα στο Ισραήλ, τα κενά και οι αδυναμίες που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ήταν ολοφάνερα. 

Συνεπώς, αυτό είναι μια εξέλιξη πως δεν απομένουν περαιτέρω περιθώρια, από το να ενισχυθεί άμεσα η ομάδα, με παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν άμεσα και ουσιαστικά. 

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της λεμεσιανής ομάδας, αναμένουν από τον Τσόρνιγκερ να ζυγίσει τα δεδομένα και να αποφασίσει για τους φευγάτους. 

Σημειώνεται πως, οι Νογιόκ, Τζουμ, Αυλωνίτης και Ντένιτς είναι εκτός πλάνων, εξακολουθούν να βρίσκονται στο ρόστερ του Απόλλωνα.

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής, που πιθανόν να προστεθεί σε αυτή τη λίστα, είναι ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος δεν είναι στις αρχικές επιλογές του προπονητή του. Επιπλέον, στη συγκεκριμένα θέση υπάρχουν ήδη δύο επιλογές, ο Φιλιώτης και ο Καπράλ

Αυτά τα δεδομένα, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τον επαναληπτικό της Τρίτης, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, που ενδεχομένως να αγωνιστεί αφού οι ελπίδες για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ελάχιστες. 

Όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, ο Απόλλωνας πολύ πιθανόν να βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς, καθώς εάν αποκλειστούν από την Μακάμπι Χαίφα, θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19