Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα πρόταση για Λοΐζου-Ξανά «όχι» από Ομόνοια και αβέβαιο το μέλλον του

Στέλιος Περικλέους  12/08/2022 11:15
Νέα πρόταση για Λοΐζου-Ξανά «όχι» από Ομόνοια και αβέβαιο το μέλλον του

Νέα πρόταση για Λοΐζου-Ξανά «όχι» από Ομόνοια και αβέβαιο το μέλλον του

Στέλιος Περικλέους  12/08/2022 11:15

Εξελίξεις προκύπτουν αναφορικά με το μέλλον του Λοΐζου Λοΐζου, καθώς ο 19χρονος Κύπριος άσος δέχθηκε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η OMADA, στα γραφεία της Ομόνοιας έφθασε πρόταση από σύλλογο της Ολλανδίας, ο οποίος επιθυμεί να εντάξει τον Κύπριο διεθνή εξτρέμ στο δυναμικό της. 

Η πρόταση από τη συγκεκριμένη ομάδα είναι αρκετά ελκυστική. Την ίδια ώρα, ο Λοΐζος είναι θετικός στο να αποχωρήσει από την Ομόνοια, αφού ο ίδιος εξέφρασε ξεκάθαρα την επιθυμία του στους ιθύνοντες της ομάδας της Λευκωσίας.

Ωστόσο, η διοίκηση της Ομόνοιας φαίνεται να φρέναρε τη συγκεκριμένη πρόταση, αφού ζήτησε από την ολλανδική ομάδα ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ένα ποσό, το οποίο η συγκεκριμένο ομάδα θεώρησε αρκετά υπερβολικό και ξεκαθάρισε από την πλευρά της πως δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τέτοια λεφτά.

Σημειώνεται πως, είναι η δεύτερη σοβαρή πρόταση που έφθασε για τον Λοΐζου και απορρίπτεται από την Ομόνοια.

Παράλληλα, τις τελευταίες εβδομάδες φαίνεται πως οι σχέσεις μεταξύ Ομόνοιας και Λοΐζου δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς ο 19χρονος άσος επιθυμεί να αποχωρήσει, όμως οι διοικούντες του τριφυλλιού δεν δίνουν το «οκ» για την παραχώρηση του.  

Υπενθυμίζεται πως, η διοίκηση της Ομόνοιας κατέθεσε πρόταση στον Λοΐζο για να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του, μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο ποδοσφαιριστής, διατηρεί συμβόλαιο με τους πράσινους μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή φαντάζει δύσκολο να βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας