Oι ξεκάθαρες προθέσεις του Λοΐζου και το ναυάγιο με Μπριζ που κόστισε σε Ομόνοια

Επίσημα εκτός πλάνων του Νιλ Λέον, τέθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Λοΐζος Λοΐζου, μετά και τα τελευταίες εξελίξεις στο θέμα που προέκυψε ανάμεσα στην ομάδα της Λευκωσίας και τον Κύπριο διεθνή άσο. 

Όπως είχε αποκαλύψει σε η OMADA, τις προηγούμενες ημέρες, πάρθηκε η απόφαση από το τριφύλλι, όπως ο Λοΐζου να αγωνίζεται στα U19 της ομάδας, λόγω του ότι επέμενε στη θέση του πως θέλει μεταγραφή για το εξωτερικό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στα άκρα οι σχέσεις Ομόνοιας και Λοΐζου-«Έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας»

Ο Κύπριος διεθνής εξέφρασε, ξεκάθαρα, την επιθυμία να αποχωρήσει από την Ομόνοια, την ίδια ώρα που στα γραφεία της ομάδας της Λευκωσίας έφθασε πρόταση από σύλλογο της Ολλανδίας.

Σημειώνεται ότι, από το περασμένο καλοκαίρι, ο νεαρός εξτρέμ επιθυμούσε να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό, αφού ήταν πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή για το Βέλγιο, ωστόσο η μεταγραφή του χάλασε στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπριζ και την Ομόνοια. 

Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ναυάγησαν όταν η ομάδα του Βελγίου πρόσφερε δυόμισι εκατομμύρια και 500 χιλιάδες μπόνους, με 10% ποσοστό μεταπώλησης στην Ομόνοια, η οποία ήταν αρνητική ζήτησε από την Μπριζ τρεισήμισι εκατομμύρια και 500 χιλιάδες μόνους με 7,5 % ποσοστό μεταπώλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα δεδομένα με Λοΐζου και οι λεπτομέρειες της πρότασης από ομάδα της Ολλανδίας

Είναι σαφές πως το μέλλον του Λοΐζου, προδιαγράφεται λαμπρό και οι ικανότητες του είναι αδιαμφησβήτητες, ωστόσο φθάνοντας σε αυτό το σημείο, κάποιος θα μπορούσε να πει πως θα ήταν πιο σωστό ο ποδοσφαιριστής να έπαιρνε πέρυσι τη μεταγραφή για τη Μπριζ. 

Αναμφίβολα, κανείς δεν θα περίμενε πως ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της κερκίδας των πρασίνων, αλλά και ένα παιδί από τα σπλάχνα της Ομόνοιας θα βρισκόταν σήμερα σε αυτή τη θέση. 

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής μετά την επιθυμία του για να πάρει μεταγραφή βρέθηκε σε αυτή τη θέση, μια θέση που σίγουρα δεν του αξίζει. 

Υπενθυμίζεται πως, η διοίκηση της Ομόνοιας κατέθεσε πρόταση, με αυξημένες απολαβές, στον Κύπριο εξτρέμ για να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του, μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Λοΐζος απάντησε αρνητικά στην πρόταση, καθώς διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας, μέχρι τον Ιανουάριο του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Χάνει το Σούπερ Καπ και όχι μόνο ο Λοΐζου-Τον στέλνουν στα U19

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια