Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Στα άκρα οι σχέσεις Ομόνοιας και Λοΐζου-«Έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας»

  16/08/2022 16:45
Στα άκρα οι σχέσεις Ομόνοιας και Λοΐζου-«Έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας»

Στα άκρα οι σχέσεις Ομόνοιας και Λοΐζου-«Έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας»

  16/08/2022 16:45

 Επίσημα εκτός Ομόνοιας τέθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Λοΐζος Λοΐζου, μετά την επιθυμία του να μεταγραφεί στο εξωτερικό, με την Ομόνοια να υποδεικνύει ότι ο ίδιος «έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας». 

Όπως είχε αποκαλύψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η OMADA, ο Λοΐζου ζήτησε να μεταγραφεί σε ομάδα εκτός Κύπρου, ωστόσο η Ομόνοια δεν είχε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, πρόταση που να την ικανοποιούσε, ενώπιον της. 

Αφού ο ποδοσφαιριστής επέμεινε στη θέση του για μεταγραφή στο εξωτερικό, οι πράσινοι τον έθεσαν εκτός ομάδας για να προπονείται με την κάτω των 19. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομόνοιας, «ο Λοΐζος Λοΐζου έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας καθώς παραμένει στην απόφασή του να μην αγωνιστεί ξανά στην Ομόνοια αφού, όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής απέρριψε την πρόταση που του υποβάλαμε για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας μας με πολύ καλύτερους όρους από το υφιστάμενο συμβόλαιό του και ξεκαθάρισε πως αυτό το ενδεχόμενο δεν τον ενδιαφέρει. Μέχρι να φτάσουμε στην σημερινή κατάληξη είχαν προηγηθεί κάποια γεγονότα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα δεδομένα με Λοΐζου και οι λεπτομέρειες της πρότασης από ομάδα της Ολλανδίας

Σημειώνει ότι «πριν την έναρξη της προετοιμασίας ο Λοΐζου ενημέρωσε γραπτώς την ομάδα πως εάν δεν γινόταν εφικτό να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, τότε δεν θα αγωνιζόταν ξανά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής επαναλάμβανε αυτή τη θέση του σε τακτά χρονικά διαστήματα».

Επισημαίνει εξάλλου πως «από την πλευρά του ο Σύλλογος προσπάθησε επανειλημμένα να βοηθήσει τον Λοΐζου να λάβει τις σωστές αποφάσεις για τη δική του καριέρα, αλλά και για την Ομόνοια».

Επεξηγήθηκε στον ποδοσφαιριστή, συνεχίζουν οι πράσινοι, «πως για να αποχωρήσει από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να έρθει πρόταση που να ικανοποιήσει τον ίδιο και τον Σύλλογο. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, καθώς έχουμε δεχτεί μια πρόταση πριν περίπου ένα μήνα για δανεισμό του ποδοσφαιριστή χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, κάτι που δεν ικανοποιεί την Ομόνοια».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Χάνει το Σούπερ Καπ και όχι μόνο ο Λοΐζου-Τον στέλνουν στα U19

Όπως τονίζει επίσης, «ο Σύλλογος εξέφρασε στον Λοΐζου την άποψη πως θα ήταν καλό να προχωρήσουμε με την πρόωρη ανανέωση συνεργασίας, ώστε ο ποδοσφαιριστής έχοντας ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο, με αισθητά αυξημένες απολαβές, να προπονείται και να αγωνίζεται απερίσπαστος, σοβαρός και προσηλωμένος μέχρι να έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον ίδιο και την Ομόνοια. Επιπλέον, επισημάναμε στον ποδοσφαιριστή πως θα πρέπει μέσω της αγωνιστικής του παρουσίας να προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από πιο προηγμένα πρωταθλήματα, ώστε να πετύχει αυτό που επιδιώκει. Μάλιστα, τονίσθηκε στον Λοΐζου πως θα είναι ιδιαίτερη χαρά για τον Σύλλογο εάν ένας ποδοσφαιριστής γέννημα – θρέμμα του, υλοποιήσει τα όνειρά του».

Αναφέρει ακόμα ότι «παρά τις Ομόνοια γιατί θέλει να πάει σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα».

Καταληκτικά, οι πράσινοι τονίζουν ότι «με βάση τα δεδομένα όπως τα έχουμε περιγράψει πιο πάνω και λαμβάνοντας υπόψη αφενός το γεγονός πως ο Λοΐζου προπονείται ατομικά καθώς παραπονιέται για ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αφετέρου το ταξίδι της ομάδας στο Βέλγιο, ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται με την ομάδα Κ19. Η Ομόνοια τηρεί πλήρως όσα προβλέπονται στο συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή και αυτό θα συνεχίσει να πράττει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας