Τα ανοιχτά μέτωπα, η εμπλοκή Ολυμπιακού και η ώρα των μεταγραφών

Το διπλό επί της Γάνδης στην Ghelamco Arena, έκλεισε αρκετά στόματα στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, που φώναζαν για ενίσχυση, αφού η ομάδα έδειξε ότι έχει και αρκετές επιλογές, αλλά και βάθος στο ρόστερ της, το οποίο ο Νιλ Λένον αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι χαρές όμως και τα πανηγύρια, πρέπει να τελειώσουν πολύ σύντομα, αφού την ερχόμενη Πέμπτη, οι πράσινοι πρέπει να είναι έτοιμοι να τελειώσουν τη δουλειά κόντρα στους Βέλγους και να πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Την ίδια ώρα όμως, οι πράσινοι έχουν και αρκετά ανοιχτά μέτωπα, τα οποία καλούνται να τρέξουν. Το μεγαλύτερο, είναι αυτό του Λοΐζου Λοΐζου, με τον ποδοσφαιριστή να τίθεται εκτός πλάνων, μετά την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Μπορεί η ενέργεια της Ομόνοιας να δημιούργησε πίεση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, υπό το φόβο ότι ενδεχομένως να μην αγωνιστεί ξανά φέτος με το τριφύλλι και να προπονείται με την ομάδα κάτω των 19 ετών, όμως και οι πράσινοι δεν μπορούν να αισθάνονται ήρεμοι με τις εξελίξεις.

Κι αυτό διότι ο Λοΐζου αποτελεί το ίσως πιο ακριβό μεταγραφικό χαρτί του τριφυλλιού και σίγουρα στην Ομόνοια δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται πως θα πέσει η χρηματιστηριακή του αξία,  εφόσον δεν θα αγωνίζεται με την ομάδα.

Μάλιστα από τη στιγμή που οι πράσινοι βρίσκονται μια ανάσα από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και δεδομένου ότι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους, τότε ο Λοΐζου ενδεχομένως να μπορεί να δείξει το ταλέντο του και να πωληθεί έναντι ενός μεγάλου ποσού.

Αυτή η νηνεμία που επικρατεί τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα γύρω από το θέμα, έφερε σύμφωνα με ελλαδικά μέσα και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς, που ψάχνεται για να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσής του.

Σίγουρα, για να μπορέσει ο Λοΐζου να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, δεδομένων των ονομάτων που υπάρχουν στο ρόστερ του, όμως έχει το ταλέντο για να πετύχει.

Ένα άλλο φλέγον θέμα, είναι αυτό του Λάμκελ Ζε, ο οποίος συνεχίζει τα τερτίπια του. Ο Καμερουνέζος ήρθε στην Κύπρο για να υπογράψει αλλά στο τέλος χάλασε μόνος του τη μεταγραφή του για να πάει στην Φερεντσβάρος που και εκεί χάλασε το deal.

Την Πέμπτη, όταν η Ομόνοια βρισκόταν στο ξενοδοχείο που κατέλυσε για τον αγώνα με την Γάνδη, δέχθηκε επίσκεψη από τον ποδοσφαιριστή, που αναζωπύρωσε τις φήμες ότι κάνει δεύτερες σκέψεις για να καταλήξει στο τριφύλλι.

Από τη στιγμή που η Ομόνοια καίγεται για την απόκτηση επιθετικού, δεν θα έλεγε όχι σε προσθήκη του Καμερουνέζου, όμως υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, δεδομένου των όσων έδειξε μέχρι στιγμής σαν χαρακτήρας ο Ζε.

Πλέον έχει απομείνει ένα δεκαήμερο για να κλείσουν οι μεταγραφές και οι πράσινοι πρέπει να τρέξουν, για να καλύψουν τα κενά τους και να αποκτήσουν τους ποδοσφαιριστές που χρειάζονται, ώστε να είναι πανέτοιμοι για τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών