ΒΙΝΤΕΟ: Αυτά είπε ο Σεργίδης στους παίκτες πριν τον αγώνα με την Τζουγκάρντεν

Tα λόγια του Μάκη Σεργίδη ξεχωρίζουν από την παρακάμερα του ΑΠΟΕΛ, για τον αγώνα με την Τζουγκάρντεν, για τα πλέι οφ του Κόνφερνς Λιγκ. 

Ο αντικαταστάτης του Σωφρόνη Αυγουστή, είπε στους παίκτες του «να μην ξεχνάμε ποια ομάδα είμαστε! Να μην φεύγει από το μυαλό μας, ότι είμαστε μια ποδοσφαιρική ομάδα που ξέρει πως να παίξει και ξέρει πως να τους 'σκοτώσει'. Να δώσουμε τη ψυχή μας!»

Ο Κύπριος προπονητής είπε ακόμα πως «αφού έχουμε ένα στόχο, πρέπει να τα δώσουμε όλα στα 90 λεπτά, με την ψυχή μας! Αν κάποιος κάνει λάθος, τον στηρίζουμε. Αν κάποιος δεν παίζει καλά, τον σπρώχνουμε να ανέβει. Θα βρούμε σίγουρα δυσκολίες αλλά δεν είσαστε μόνοι σας. Είσαστε 11 μέσα στο γήπεδο και έχετε όλους εμάς δίπλα σας. Ονειρευόμαστε όλοι τον ίδιο στόχο. Πάμε παιδιά!».

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του