Κατήγγειλε χαστούκι σε Γουίλερ ο Πετεβίνος-Κάλεσε Τιμόθεο σε επιμόρφωση

Για τα μεταγραφικά νέα του ΑΠΟΕΛ, αλλά και τα παράπονα της Πάφου, για τη διαιτησία του αγώνα, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στον Σπορ ΦΜ, αναφέρθηκε αρχικά στο ενδεχόμενο νέας μεταγραφής μετά τη φυγή Έσελινκ, λέγοντας πως «ο δανεισμός του δεν έγινε για να αδειάσει θέση στον κατάλογο Α, αλλά γιατί κρίθηκε πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες σε αυτή τη θέση. Για το θέμα μετεγγραφής δεν έχω κάτι υπόψη μου αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν ακόμη δυο εικοσιτετράωρα, αλλά δεν υπάρχει κάτι σε εξέλιξη που θα μπορούσε να αναφερθώ. Κρίνουμε ότι σε όλες τις θέσεις του ρόστερ υπάρχει σχετική πληρότητα, όμως σε ένα μεταγραφικό παράθυρο, ποτέ δεν ξέρεις».

Ως προς το ενδεχόμενο νέας αποχώρησης, είπε πως δεν έχουμε κάποιο ανοικτό ενδεχόμενο που να αφορά οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, αλλά ισχύει ότι είπα και προηγουμένως. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Δεν υπάρχει πλάνο για μετεγγραφή, αλλά όπως είπα πριν, μπορεί να προκύψει περίπτωση που να μην σε αφήνει να την προσπεράσεις».

Σε σχέση με τη θέση της Πάφου για τη διαιτησία, τόνισε ότι «αντιλαμβάνομαι ότι από πλευράς Πάφου αναφέρθηκε ότι υπήρχε ανομοιομορφία εις βάρος τους. Πρέπει να βλέπεις σφαιρικά και αντικειμενικά τα πράγματα. Πρέπει να κρίνουν αναλόγως της φάσης. Για παράδειγμα ο Βιγιαφάνες είναι τραυματίας για ένα φάουλ που δεν δόθηκε καν. Έχω αναφορά του Γουίλερ ότι κτυπήθηκε μπροστά από τον διαιτητή με χαστούκι. Είναι καλό όταν θέλουμε να αναφερθούμε σε θέματα διαιτησίας να τα αντιμετωπίζουμε με πλήρη αντίληψη. Καλό θα ήταν ο κύριος Τιμόθεος Χριστοφή που πήγε στην Πάφο ως νομικός και περί κανονισμών διαιτησίας σύμβουλος, να επιμορφώσει για κάποια θέματα, για το πότε πρέπει να διαμαρτυρηθούν οι ομάδες και πότε όχι. Δεν νομίζω να μην γνωρίζουν για παράδειγμα οι παίκτες της Πάφου ότι πρέπει Ο παίκτης που βγαίνει ως αλλαγή πρέπει να φύγει απ’ την πιο κοντινή πλάγια γραμμή και όχι να διασχίσει όλο το γήπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο λόγος που έμειναν εκτός αποστολής οι Σαρφό και Κοσταντίνοφ

Δειτε Επισης

Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη