Ευχαριστημένος ο Λένον με το ρόστερ της Ομόνοιας-Παράπονα για διαιτησία

Δεν θα προχωρήσει σε περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση ο προπονητής της Ομόνοιας, αφού δηλώνει ευχαριστημένος με το ρόστερ του, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των πρασίνων, Ανδρέα Δημητρίου.    

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, μίλησε για την μουρμούρα γύρω από το ζήτημα των μεταγραφών, εξηγώντας το σκεπτικό για το εν λόγω ζήτημα, ενώ σχολίασε και την διαιτησία στην πρεμιέρα. 

Για τη μουρμούρα στις τάξεις του κόσμου της Ομόνοιας για τη μη πραγματοποίηση κάποιων μετεγγραφών: «Ο μετεγγραφικός μας σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί. Μόνο εάν ο προπονητής μας ζητήσει κάτι επιπλέον, τότε η ομάδα μας θα ενισχυθεί περεταίρω. Η ανάγκη για απόκτηση winger δημιουργήθηκε μετά το θέμα που προέκυψε με τον Λοΐζου. Πριν προκύψει το θέμα με τον Λοΐζου, λέγαμε ότι η ομάδα μας ζητούσε ένα επιθετικό, ένα box to box και ένα αριστερό μπακ. Αυτές οι θέσεις έχουν καλυφθεί. Η ομάδα προσπάθησε να αποκτήσει ακραίο επιθετικό όταν υπήρχε το θέμα με τον Λοΐζου. Καταλήξαμε στην περίπτωση του Μαντσίνι. Είχαμε μπει σε συζητήσεις με τον Άρη. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τον Άρη είχε επιλυθεί το θέμα με τον Λοΐζου. Η περίπτωση του Μαντσίνι είχε κριθεί ιδιαίτερη και ξεχωριστή και αποφασίστηκε από την ομάδα να συνεχιστούν οι προσπάθειες για να αποκτηθεί. Στην πορεία κρίθηκε ότι οι απαιτήσεις του Άρη ήταν εξαιρετικά μεγάλες για τα οικονομικά δεδομένα της Κύπρου. Η απόφαση λήφθηκε όχι για τη θέση αλλά για τον ποδοσφαιριστή διότι κρίθηκε ότι ήταν μια εξαιρετική περίπτωση. Θα ήταν μια επιπλέον κίνηση. Ο λόγος που δεν αποκτήθηκε άλλος winger διότι ο προπονητής μας είναι πολύ ευχαριστημένος με το ρόστερ και δεν επιθυμούσε να γίνει οποιαδήποτε άλλη κίνηση. Θα φιλοξενήσουμε και δηλώσεις του προπονητή μας που επιβεβαιώνει αυτό που σας λέω».

Για την απόκτηση του Ανσαριφάντ: «Είναι γνωστό ότι η πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης ήταν ο Ζε. Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Ανσαριφάντ κρίθηκε ως κατάλληλη για το πλάνο της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος στις 30 του μήνα και την επομένη ήρθε στην ομάδα. Έμεινε ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής και ήρθε στην Ομόνοια».

Για το ενδεχόμενο να λείψει για κάποιο διάστημα λόγω της πιθανής συμμετοχής του στο Μουντιάλ: «Είναι μια πιθανότητα αυτή, το γνωρίζαμε εκ των προτέρων. Η τεχνική ηγεσία θεωρεί ότι η απουσία του παίκτη θα καλυφθεί από τις επιλογές του υπάρχουν».

Αν ενδιαφέρθηκε για Στεπίνσκι: «Η ομάδα ήθελε κάποιον ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει πιο άμεσα».

Για το ποσό που πρόσφερε στον Άρη η Ομόνοια: «Η ομάδα πρόσφερε ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να συμφωνήσουμε και έτσι δεν προχώρησε αυτή η περίπτωση».

Για τους ακραίους που υπάρχουν στην ομάδα: «Υπάρχουν τέσσερις winger στην ομάδα. Είναι ο Λοΐζου, ο Ζαχαρίου, ο Μπάρκερ και ο Μπρούνο».

Για το ρόστερ: «Ο προπονητής είναι πολύ ευχαριστημένος με το ρόστερ και θεωρεί ότι η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί και στις δυο διοργανώσεις. Είναι σεβαστές οι απόψεις των φιλάθλων. Όλοι κρίνονται μέσα στο γήπεδο και από την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων που έχει η ομάδα. Όλοι στην Ομόνοια αξιολογούνται καθημερινά, από τη δουλειά που επιτελούν και το αποτέλεσμα που φέρνουν στην ομάδα. Το αν έγινε καλός προγραμματισμός, αυτό θα το αξιολογήσουμε μέσα στη χρονιά. Μετά από ένα ευρωπαϊκό θρίαμβο να μιλούμε με τέτοιο τρόπο, δεν ξέρω με ποια επιχειρήματα λέγονται αυτά. Δεν είναι τώρα που θα κριθεί εάν ο προγραμματισμός είναι σωστός ή όχι. Ο προπονητής είναι ευχαριστημένος, δεν ήθελε άλλη κίνηση. Στην πρεμιέρα ότι δώσαμε πήραμε όμως είχε προηγηθεί ένα ευρωπαϊκός θρίαμβος με δυο σπουδαίες εμφανίσεις. Είναι οι ίδιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν».

Για το πότε θα αγωνιστούν οι Ανσαριφάντ και Κίτσος: «Σήμερα θα μπουν στην προπόνηση. Θα τους αξιολογήσει ο προπονητής και θα ληφθούν οι αποφάσεις για το πότε θα μπει στο γήπεδο ο κανένας».

Αν θα υπάρξει νέα προσθήκη: «Εάν ο προπονητής μας ζητήσει κάτι περισσότερο, η ομάδα μας θα προσπαθήσει να υλοποιήσει την επιθυμία του προπονητή. Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχει ζητήσει κάτι ο προπονητής».

Για τoυς Φαμπιάνο, Λοΐζου και Κούσουλο: «Προπονούνται κανονικά με την ομάδα».

Για τη διαιτησία στην πρεμιέρα: «Το αποτέλεσμα του αγώνα της πρεμιέρας οφείλεται στη δική μας εικόνα. Από εκεί και πέρα είδαμε μια διαιτησία που είχε προβλήματα. Είδαμε τον αντίπαλο να πέφτει και να κρατά το κεφάλι του σε ένα σημείο που δεν είχε καμία επαφή με τον Κασάμα. Ο διαιτητής επιβράβευσε τον αντίπαλο και τιμώρησε τον Κασάμα. Γενικά σαν ομάδα έχουμε δεχτεί τέσσερις κόκκινες στα τρία τελευταία παιχνίδια στην Κύπρο. Για να μην υπάρξει παραμικρή υπόνοια, η ευθύνη για το αποτέλεσμα στην πρεμιέρα βαραίνει αποκλειστικά εμάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά