Aυτό που είπε ο Λένον στον Κούσουλο πριν μπει στο γήπεδο και η απάντηση για Μάταβζ

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε η Ομόνοια, η οποία κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΚ με 3-2.

Μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Νιλ Λένον παραχώρησε δηλώσεις στη διάσκεψη Τύπου και τόνισε πως η ομάδα του έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα της Δευτέρας. 

«Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη μετά την εμφάνιση της Δευτέρας βγάλαμε αντίδραση. Δείξαμε χαρακτήρα στο 2-2, δεχθήκαμε τα γκολ σε ένα σημείο που ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Πετύχαμε το τρίτο γκολ με μια υπέροχη ενέργεια του Φώτη. Στο τέλος της ημέρας αντιδράσαμε και πήραμε τη νίκη».

Για το σύστημα με τριάδα δήλωσε πως «οι ακραίοι μας δεν είναι ακόμη έτοιμοι και φάνηκε και τη Δευτέρα ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Οπότε στο παρών στάδιο αυτό το σχήμα ταιριάζει περισσότερο στο ρόστερ μας. Στη συνέχεια ασφαλώς και θα παίζουμε και διαφορετικά. Επίσης ταιριάζει αυτό το σχήμα και στον Χαράλαμπους που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και σήμερα. Είναι ένας δημιουργικός παίκτης, τεχνίτης. Είχαμε ένταση, πολύ καλό ρυθμό πράγματα που δεν είχαμε τη Δευτέρα».

Σε ερώτηση για τους Μάταβζ και Χούπερ είπε πως «Ο Τιμ είχε ένα τραυματισμό στον αστράγαλο. Είναι δύσκολο για τον ίδιο με τόσο ανταγωνισμό στην ομάδα. Ο Καρίμ σιγά σιγά θα είναι έτοιμος, έρχεται το παγκόσμιο κύπελο και πήραμε τον Χούπερ για να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που κληθεί ο Καρίμ».

Για τον Φαμπιάνο, ο οποίος χτύπησε στο χέρι, ο τεχνικός της Ομόνοιας δήλωσε πως «ευτυχώς είναι καλά. Θα το δούμε όμως για την Πέμπτη».

Ερωτηθείς για την επιστροφή του Κούσουλου είπε πως «είναι καλό για τον ίδιο η επιστροφή του. Είναι σαν να έχεις τον σκύλο στο λουρί και να μην μπορεί να παίξει. Προπονείται πάρα πολύ καλά. Είναι προσωπικότητα και αυτό μου αρέσει. Είναι bonus για μας η επιστροφή του. Του είπα σήμερα ότι πριν μπει στο γήπεδο ότι δεν πρέπει να είναι συναισθηματικός και στην πρώτη του κίνηση έκανε φάουλ στον αντίπαλο εκτός περιοχής (γέλια)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων Κ-15 στην Αρμενία
Το μεγαλύτερο έλλειμμα για το 2023 οι αιώνιοι-Στα 37 εκ. οι οφειλές του ΑΠΟΕΛ, στα 26 εκ.της Ομόνοιας
Επίσημα στην ΑΕΛ ο Παναγιώτης Γιάννου
Η μεγαλύτερη εισφορά για τo Aντώνης Παπαδόπουλος από τον Αντρέα Πουλλαΐδη
Οι οικονομικές καταστάσεις των ομάδων-Οι δύο... κερδισμένες και οι ζημιές σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ
Tα λεφτά που δόθηκαν σε ατζέντηδες από τις κυπριακές ομάδες-Η πρωτιά και τα μηδενικά
Ενημερώνει τον κόσμο του που θα βρεθεί στο ΓΣΠ στον αγώνα με την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ
Παράνοια για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου-Οπαδοί κοιμήθηκαν στο γήπεδο περιμένοντας για ένα μαγικό χαρτάκι
«Ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικού για τον Σα Πίντο»
Συνεχίζει στον Άρη ο Κακόριν