Αίτημα για αλλαγή έδρας από την Καρμιώτισσα

Αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας κατέθεσε η Καρμιώτισσα, ζητώντας να μετακομίσει στο Τσίρειο στάδιο.   

Σε ανακοίνωση της η ομάδα των Πολεμιδιών αναφέρει πως «με την πορεία της Καρμιώτισσας στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, να μην συνάδει με τις φιλοδοξίες και τους στόχους που έχουν τεθεί από το ξεκίνημα, της φετινής σεζόν, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι ο ιδιοκτήτης και επενδυτής Dmitriy Punin βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με τους στενούς του συνεργάτες καθώς με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, για άμεση ανάκαμψη του αγωνιστικού κλίματος».

Όπως σημειώνει η Καρμιώτισσα ο Ρώσος επενδυτής, Νμίτρι Πούνιν, έχει βάλει μπρος για να δημιουργήσει τα κατάλληλα εχέγγυα. «Έχει προχωρήσει μέσω προσωπικών ενέργειων σε επαφές για ενδεχόμενη αλλαγή ποδοσφαιρική έδρας και μετακίνηση της Καρμιώτισσας στη Λεμεσό και στο Τσιρειο στάδιο».

Προσθέτοντας πως «πλέον εναπόκειται στον ΓΣΟ και στην ΚΟΠ για την κοινοποίηση και αποδοχή του εν λόγω αιτήματος. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις επί του θέματος. Η ομάδα μας κτίστηκε με γνώμονα το επόμενο ιστορικό βήμα. Δέσμευση για αλλαγή πλεύσης με δρομολόγιο την διάκριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας