Δεδομένες οι αλλαγές στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ-Ποιοι διεκδικούν φανέλα βασικού

Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, θα επιδιώξει ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο στάδιο ΓΣΠ, για την 4η αγωνιστική.

Ο σύλλογος της Λευκωσίας προέρχεται από την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Άρη και θέλει να πάρει τη νίκη, που θα ανεβάσει τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και θα φέρει χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα ο Σωρφόνης Αυγουστή θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μάγκλιτσα και Σούσιτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Αντιθέτως, αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο ο Τάσος Δώνης να είναι στους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεν αποκλείεται να δούμε τον Ελλαδίτη, να παίρνει και αγωνιστικά λεπτά στο αυριανό παιχνίδι.

Παράλληλα, αλλαγές στο αρχικό σχήμα θεωρούνται δεδομένες. Στην άμυνα, αναμένεται να επανέλθει ο Φεράρι, ενώ η τριάδα Τσεπάκ, Κρέσπο και Καρώ δεν αλλάζει.

Στη μεσαία γραμμή, ο Σατσιάς διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα μαζί με τους Σαρφό, Κοσταντίνοφ και Βιγιαφάνες. Επιπλέον, η λογική λέει ότι ο Ντάλσιο θα μείνει στον πάγκο για πρώτη φορά.

Στο αριστερό φτερό της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μαρκίνιος, ενώ δεξιά διεκδικούν θέση οι Θεοδώρου και Μορέιρα, με τον Εντονγκαλά πολύ πιθανόν να μένει στον πάγκο.

Όσον αφορά τον επιθετικό, θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα του Κβιλιτάια, εάν μπορεί να αρχίσει βασικός. Σε αντίθετη περίπτωση, τότε ίσως κληθεί ο Μπλουμ να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19