Καταδίκη επεισοδίων από ΚΟΠ-«Ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί»

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με τον πλέον έντονο τρόπο τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον αγώνα Super Cup Futsal μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας.  

Σε ανακοίνωση της η ΚΟΠ αναφέρει ότι «ως Ομοσπονδία, εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας προς το δημοσιογράφο Ανδρέα Κακουλλή, ο οποίος είχε την ευθύνη της τηλεοπτικής περιγραφής του αγώνα και ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι από ρίψη αντικειμένου».

Παράλληλα, η ΚΟΠ αναφέρει ότι «εκφράζουμε τη λύπη μας γιατί δεν έγινε εφικτή, λόγω των επεισοδίων, η μετάδοση της απονομής του πρώτου τίτλου της χρονιάς για το Futsal».​

«Μέλη της Αστυνομικής Δύναμης ήταν παρόντες και εκ καθήκοντος αναμένουμε ότι θα προβούν στις ανάλογες ενέργειες. Η ΚΟΠ έχει επενδύσει στην αναβάθμιση και πρόοδο του Futsal τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς, συμβάντα όπως τα χθεσινοβραδινά απομακρύνουν τους υγιείς φιλάθλους από τα γήπεδα και στιγματίζουν το άθλημα», σημειώνει η Ομοσπονδία.

Καταλήγοντας η ΚΟΠ τονίζει πως «ο καθένας οφείλει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί».   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου τα επεισόδια-«Δεν κρίθηκε υψηλού κινδύνου αγώνας»

Την ίδια ώρα τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία», καταδικάζει και ο ΑΠΟΕΛ. 

«Ως ΑΠΟΕΛ καταδικάζουμε έντονα, τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ, στο στάδιο Ελευθερία, μετά το τέλος του αγώνα για το Futsal Super Cup. Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας, στον δημοσιογράφο Ανδρέα Κακουλλή. Οποιαδήποτε μορφή βίας δεν έχει θέση στον αθλητισμό», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι γαλαζοκίτρινοι.

Σε ανακοίνωση του Διοικητικό Συμβούλιου του σωματείου της Ομόνοιας καταδικάζει επίσης το περιστατικό. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του «σχετικά με το συμβάν εις βάρος του κ. Ανδρέα Κακουλλή, ο οποίος είχε την ευθύνη της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα και δέχθηκε κτύπημα στο κεφάλι από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, θέλουμε να το καταδικάσουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας. Τέτοιες ενέργειες, από όπου και αν προέρχονται δεν έχουν καμία θέση στα γήπεδα. Ευχόμαστε, όπως δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό και ο Ανδρέας επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντα του.

Καλούμε την ΚΟΠ και όλους τους αρμόδιους που είχαν ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να λογοδοτήσουν όσοι έχουν ευθύνη για το περιστατικό που κατά τύχη δεν κατέληξε σε τραγωδία.

Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συμπαραστάθηκε στην ομάδα μας μένοντας μακριά από ακρότητες».

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)