Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Ο κ. Κακουλλή δέχθηκε κτύπημα στο κεφάλι από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας»

  22/09/2022 12:20
«Ο κ. Κακουλλή δέχθηκε κτύπημα στο κεφάλι από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας»

«Ο κ. Κακουλλή δέχθηκε κτύπημα στο κεφάλι από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας»

  22/09/2022 12:20

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, στον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, για το Σούπερ Καπ στο Φούτσαλ, καταδικάζουν οι πράσινοι. 

Σε ανακοίνωση του το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου της Ομόνοιας, συγχαίρει την ομάδα φούτσαλ του σωματείου για την κατάκτηση του super cup.

«Αυτός ήταν ο 100ος τίτλος στην ένδοξη ιστορία του σωματείου μας, κάτι που μας γεμίζει με τεράστια περηφάνια. Οι 100 τίτλοι στα 74 χρόνια ιστορίας και ύπαρξης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταδεικνύουν το μέγεθος του λαοφιλέστερου σωματείου στον τόπο μας.

Σχετικά με το συμβάν εις βάρος του κ. Ανδρέα Κακουλλή, ο οποίος είχε την ευθύνη της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα και δέχθηκε κτύπημα στο κεφάλι από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, θέλουμε να το καταδικάσουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας. Τέτοιες ενέργειες, από όπου και αν προέρχονται δεν έχουν καμία θέση στα γήπεδα. Ευχόμαστε ,όπως δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό και ο Ανδρέας επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντα του».

Την ίδια ώρα, αναφέρει πως «καλούμε την ΚΟΠ και όλους τους αρμόδιους που είχαν ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να λογοδοτήσουν όσοι έχουν ευθύνη για το περιστατικό που κατά τύχη δεν κατέληξε σε τραγωδία.

Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο της Ομόνοιας που συμπαραστάθηκε στην ομάδα μας μένοντας μακριά από ακρότητες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας