Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Κόσοβο η Εθνική

Με καλή ψυχολογία και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, η Εθνική Κύπρου αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 εκτός έδρας το Κόσοβο για την 6η αγωνιστική του Nations League (Γ' Κατηγορία, Β' όμιλος) και θέλει βαθμολογικό κέρδος για να αποφύγει την τελευταία θέση του Ομίλου.  

Κύπρος και Βόρεια Ιρλανδία έχουν από πέντε βαθμούς στον Όμιλο ενώ το Κόσοβο έχει 8 και η Ελλάδα 12. Η Βόρεια Ιρλανδία αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ελλάδα και με τα δεδομένα που υπάρχουν στον όμιλο, στην ισοβαθμία ευνοείται η Βόρεια Ιρλανδία. Συνεπώς η Εθνική θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Βορειο - Ιρλανδούς. 

Χθες το βράδυ, η Εθνική προπονήθηκε στο Στάδιο Fadil Vokrri στην Πρίστινα του Κοσόβου όπου θα διεξαχθεί απόψε ο καθοριστικός αγώνας, ο οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια για την αποψινή αναμέτρηση. 

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Κωνσταντίνος Παναγή, Δημήτρης Δημητρίου, Ιωακείμ Τούμπας, Κύπρος Χριστοφόρου, Στέλιος Ανδρέου, Αντρέας Καρώ, Φάνος Κατελάρης, Νικόλας Παναγιώτου, Παύλος Κορρέα, Βαλεντάν Ρομπέρζ, Μάριος Αντωνιάδης, Νικόλας Ιωάννου, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Μαρίνος Τζιωνής, Ανδρόνικος Κακουλλής, Δημήτρης Χριστοφή, Γιώργος Εφραίμ, Μάριος Ηλία, Λοΐζος Λοΐζου, Φώτης Παπουλής και Πιέρος Σωτηρίου.

Την αισιοδοξία τους για ένα θετικό αποτέλεσμα εξέφρασαν χθες στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής, ο προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια και ο επιθετικός της ομάδας Πιέρος Σωτηρίου. 

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Μετά τη νίκη μας επί της Ελλάδας, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια και να δημιουργήσουμε ένα νικηφόρο σερί. Ο στόχος μας είναι να αποφύγουμε τα μπαράζ και για να το πετύχουμε, πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο Κόσοβο. Η ομάδα είναι έτοιμη και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Από την στιγμή που νικήσαμε την Ελλάδα, την καλύτερη ομάδα του ομίλου, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και μέσα στο Κόσοβο. Δεν θα είναι εύκολο γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όμως, καλή ομάδα και καλούς ποδοσφαιριστές έχουμε και εμείς. Όπως είναι η κατάσταση στον όμιλο, μπορούμε να τερματίσουμε από δεύτεροι ως τέταρτοι. Θεωρώ πως δεν μας αξίζει να τερματίσουμε στην τελευταία θέση», είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Από την πλευρά του, ο Πιέρος Σωτηρίου είπε πως η νίκη επί της Ελλάδας δίνει επιπλέον κίνητρα για τον αγώνα με το Κόσοβο. «Πιστεύω στους συμποδοσφαιριστές μου, πιστεύω στην τεχνική ηγεσία, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε καλή ομάδα και θέλουμε να αποφύγουμε την τελευταία θέση. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Πρέπει να παρουσιαστούμε με την ίδια συγκέντρωση και τον ίδιο ζήλο όπως στον αγώνα με την Ελλάδα», είπε.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)