Ι.Φωτιάδης: Το βραβείο από το ΚΕΒΕ είναι το επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς

Ονειρικό ξεκίνημα για την Πάφο, η οποία πέρασε και το εμπόδιο της ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο, ανεβαίνοντας στους 26 βαθμούς και πλέον τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους.

Η ομάδα της Πάφου είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει ηττηθεί, καθώς σε δέκα αγώνες, μετρά οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.

Οι δύο ισοπαλίες για το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, ήρθαν κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, ενώ έχει συντελεστή τερμάτων 25-3, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα μαζί με τον ΑΠΟΕΛ.

Πρόκειται για στατιστικά πρωταθλητισμού αλλά και στατιστικά που αποτυπώνουν μέσα στο γήπεδο την σοβαρή και πολύ καλή δουλειά που γίνεται στους γαλάζιους της Πάφου.

Αρχιτέκτονάς αυτής της δουλειάς, ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος μετά το διπλό στο Τσίρειο επί της ΑΕΛ, το έζησε και αυτός με τη ψυχή του, αφού ο Νορβηγός τεχνικός είχε ενεργό ρόλο στους πανηγυρισμούς με τους οπαδούς της ομάδας του, ενώ οι οπαδοί της Πάφου του τραγούδησαν το γνωστό σύνθημα «Είναι τρελός ο Νορβηγός» και αποθεώθηκε. 

Ο έμπειρος τεχνικός κέρδισε τόσο τον κόσμο της Πάφου, όσο και τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο δυναμικό της ομάδας του.

Μάλιστα, για άλλο ένα παιχνίδι απέδειξε ότι παρά τα προβλήματα που προέκυψαν με τους τραυματισμούς, μπορεί να βρει τις λύσεις και να παρατάξει μία ανταγωνιστική ομάδα.

Είναι γεγονός, πως το καλοκαίρι, οι ιδιοκτήτες της Πάφου δύσκολα θα έπειθαν τον Μπεργκ με ένα πλάνο που θα είχε στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα και εξ αρχής ο στόχος ήταν ένας.

Ωστόσο, πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, αφού ο κόσμος της Πάφου το φώναξε ξανά δυνατά, και στο Τσίρειο στάδιο, «φέρτε το πρωτάθλημα στο Παφιακό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)