Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Γύρισε η κλεψύδρα για την παράδοση και τον πρώτο αγώνα στο Αλφαμέγα Stadium

  23/11/2022 13:42
Γύρισε η κλεψύδρα για την παράδοση και τον πρώτο αγώνα στο Αλφαμέγα Stadium

Γύρισε η κλεψύδρα για την παράδοση και τον πρώτο αγώνα στο Αλφαμέγα Stadium

  23/11/2022 13:42

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για την παράδοση του νέου γηπέδου της Λεμεσού, ενόψει των εγκαινίων, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μεθαύριο Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου.  

Το πρωί, δημοσιογράφοι, αθλητικογράφοι και κινηματογραφιστές είχαν συνάντηση στο νέο γήπεδο, που φέρει την ονομασία «Αλφαμέγα Stadium», με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη και άλλους αρμόδιους, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις για την καλύτερη δυνατή κάλυψη της βραδιάς των εγκαινίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο Λεμεσού

Όπως αναφέρθηκε, στην τελετή έχουν προσκληθεί περί τα 500 άτομα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα και προβολή σχετικού βίντεο.

Εν τω μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και οι εργασίες για την Α’ φάση του οδικού δικτύου, που όπως είχε πρόσφατα δηλώσει στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, θα ολοκληρωθεί στις 7 Δεκεμβρίου.  Σύμφωνα με τον ίδιο, η Β’ φάση του έργου του οδικού δικτύου αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2023, ενώ η Γ’ φάση, που θα είναι και η τελευταία, αναμένεται να παραδοθεί τον Οκτώβριο του 2023.

Σημειώνεται πως, σε δηλώσεις το ο πρόεδρος του ΚΟΑ είχε αναφέρει πως όλα είναι έτοιμα και εκτός απρόοπτου το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη. 

«Εμείς είμαστε έτοιμοι, είναι θέμα των ομάδων. Θεωρώ ότι το πρώτο δεκαήμερο Δεκεμβρίου θα είναι το πρώτο παιχνίδι. Είναι όλα έτοιμα, έχουν μείνει κάποια τελευταία πιστοποιητικά».

Την 4η Δεκεμβρίου, είναι ορισμένο το παιχνίδι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ και τη δεδομένη στιγμή, φαντάζει ορατό το σενάριο αυτό το ματς να είναι το πρώτο.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο πρώτος αγώνα στο νέο γήπεδο θα είναι το ΑΕΛ-Άρης, το οποίο είναι ορισμένο στις 11 Δεκεμβρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας