Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο Λεμεσού

Για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Λεμεσού αλλά και το πότε αναμένεται να διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι, μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ.  

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o Ανδρέας Μιχαηλίδης για το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο ανέφερε πως «εμείς είμαστε έτοιμοι, είναι θέμα των ομάδων. Θεωρώ ότι το πρώτο δεκαήμερο Δεκεμβρίου θα είναι το πρώτο παιχνίδι. Είναι όλα έτοιμα, έχουν μείνει κάποια τελευταία πιστοποιητικά».

Όσον αφορά τα εγκαίνια ο Ανδρέας Μιχαηλίδης ανέφερε πως «θα κάνουμε και μια πρόβα τζενεράλε. Αύριο καλέσαμε τα μέσα ενημέρωσης για να δουν τους χώρους. Το μόνο που φοβόμαστε είναι για τον καιρό. Ελπίζουμε ο Θεός να είναι ευγενικός μαζί μας. Τι θα περιλαμβάνουν τα εγκαίνια: «Γνωρίζομε το πρόγραμμα νομίζω δεν χρειάζεται να το συζητάμε τώρα. Έχουμε συμβούλιο σήμερα στον ΚΟΑ και θα ενημερώσουμε τα μέλη του Δ.Σ. Λίγη υπομονή ακόμη. Για το ότι δεν θα δώσει μαζικά το παρών του ο κόσμος: «Λυπούμαστε αφάνταστα για αυτό. Αποφασίστηκε να είναι με προσκλήσεις. Δεν ήταν δυνατό να είναι ανοικτό για τον κόσμο. Είναι τρεις ομάδες, δεν θα υπήρχε ο απαιτούμενος έλεγχος».

Για το οδικό δίκτυο πρόσθεσε πως «το έχουμε δει πάρα πολλές φορές. Είναι σε τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση που αφορά κυρίως το γήπεδο θα είναι έτοιμη τις πρώτες μέρες Δεκεμβρίου. Μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα μια μικρή ταλαιπωρία θα υπάρχει. Θα είναι ένας ο δρόμος για τη Λεμεσό. Όταν σπούδαζα στο Λονδίνο πήγαινα στο γήπεδο, το απολάμβανα σαν έξοδο, οπόταν δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουμε για παράδειγμα τρεις πάρα πέντε, για να μην ταλαιπωρούμαστε τόσο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πρόβλεψη τριών παλαίμαχων άσων για το Μουντιάλ-Ποιες βλέπουν φαβορί

Δειτε Επισης

Το χαμόγελο του Παπουλή, η χειραψία με Λάρκου και το «26» που άφησε
H κίνηση Ενσούε σε ΑΠΟΕΛίστες, το τετ-α-τετ Ουζουνίδη-Σοφρώνη και ο Πετρίδης
Τα λουλούδια στις κυρίες και οι παρουσίες στα boxes του Παπαδόπουλος
Ο σεβασμός των κόουτς, το τσαγανό του Κακουλλή και ο... Νορβηγός Τσε Γκεβάρα
Τα χαμόγελα στο Ηλίας Πούλλος και η προετοιμασία ενόψει ΑΕΛ
Η σέλφι του Τάμαρι και τα πρώτα κλικς του ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια (pics)
Οι περούκες που ξεχώρισαν στο ντέρμπι του Παπαδόπουλος (pics)
Τα καρναβαλίστικα καπέλα, οι κουβέρτες και τα... πιστόλια της ΑΕΛ
Οι πορωμένοι ΑΠΟΕΛίστες και ο Ντε Βινσέντι με το κινητό στο χέρι (pics)
«Ντύνεται» γαλαζοκίτρινη σιγά-σιγά η Βασιλεία (pics)