«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»

Απάντηση στην Ομόνοια, για την τοποθέτηση του εκπρόσωπου των πρασίνων, Ανδρέα Δημητρίου, στην εκπομπή της Cytavision, Goal Ν Roll, από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο, λίγες ώρες πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι, για την 25η αγωνιστική. 

Σε δηλώσεις του, στον Super Sport FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε ότι, «ειπώθηκε από την επίσημη Ομόνοια ότι όσα συνέβησαν από πλευράς παραγόντων του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με τη Δόξα, κρατούν το επίπεδο μακριά από το επίπεδο ποδοσφαίρου ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ότι επίθεση και προπηλακισμός διαιτητή δεν τιμά κανέναν, είναι ανήθικο και έρχεται ενάντια στον υγιή ανταγωνισμό και έχουν δικαίωμα οι αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ να νιώθουν πως γίνεται προσπάθεια του εκφοβισμού των διαιτητών και της ομοσπονδίας. Θα ήθελα να πω το εξής: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί. Επίσης, υπερασπιστές του δικαίου, ομάδες που τρεις μέρες προηγούμενος έκαναν το παρακάτω, δεν μπορούν να τοποθετούνται.

Στη συνέχεια ο Νεκτάριος Πετεβίνος πρόσθεσε ότι, «μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οπαδός της γηπεδούχος ομάδα έριξε αναπτήρα στο κεφάλι του τέταρτου διαιτητή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Ο οπαδός συνελήφθη από την Αστυνομία και ο τέταρτος έδωσε κατάθεση”. Αυτό αν το πιάσουμε από τα μαλλιά, προνοεί αφαίρεση τριών βαθμών. “Μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και ενώ ο βοηθός κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, παράγοντας της Ομόνοιας τον πλησίασε με έντονο και απειλητικό ύφος και του έλεγε πως κάνατε τα αίσχη σας, καταστρέψατε το παιχνίδι”. Δεν μπορεί μία ομάδα που κατηγορείται τρεις ημέρες πριν σε δικό μας παιχνίδι, δηλαδή πράγματα που είδαμε δια ζώσης, να βγαίνει και να μας λέει πως είμαστε ανήθικοι σε σχέση με προπηλακισμό διαιτητή. Εδώ μιλάμε για τραυματισμό και απειλές. Αυτό είναι ανήθικο ή δεν είναι; Αυτό είναι πιο ανήθικο από την κατηγορία της ανήθικης συμπεριφοράς που μας χρεώνει η Ομόνοια;».

Υπενθυμίζεται πως, την περασμένη Κυριακή ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, αναφέρθηκε και στα παράπονα του ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία του Μενέλαου Αντωνίου στον αγώνα με τη Δόξα αλλά και τον απόηχο του αγώνα.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, «παράγοντες του ΑΠΟΕΛ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, είδαμε στο ημίχρονο να προπηλακίζουν τους διαιτητές. Η ΚΟΠ πρέπει να τερματίσει αυτές τις συμπεριφορές, ο ΑΠΟΕΛ είναι υπότροπος σε αυτά».

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια