ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»

Στον "αέρα" βγήκε το νέο τραγούδι της Σακίρα με την Κολομβιανή (και συμπατριώτισσά της) Karol G, με τίτλο TQG, στο οποίο εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά τα πυρά της προς τον πρώην σύντροφό της και άλλοτε στόπερ της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ.  

Το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στην εντεκάχρονη κοινή πορεία του, στην οποία μάλιστα απέκτησαν και δύο παιδιά. Ο Πικέ έχει βρει νέα σύντροφο, ενώ η Σακίρα είχε κυκλοφορήσει και στο παρελθόν τραγούδι, στο οποίο επιτέθηκε στον Πικέ.

Μεταξύ άλλων οι στίχοι του νέου της τραγουδιού αναφέρουν: "Το να σε βλέπω με την καινούργια δεν με πληγώνει". "Ξέχασα τι ζήσαμε και αυτό σε έχει προσβάλλει".

Σε άλλο σημείο λέει "κάνω like στη φωτογραφία μου" και μάλιστα το επιβεβαιώνει με "echo" που τονίζει "στη δικιά μου", ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος "TQG" είναι τα αρχικά "te quedó grande" που ακούγεται και στο κομμάτι και σημαίνει "έγινες πολύ μεγάλος".

Η Karol από την πλευρά της, η οποία ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον ράπερ Anuel AA το 2021, τραγουδά για ένα σημαντικό πρόσωπο που τη βοήθησε, ενώ, μιλώντας στο Rolling Stone έδωσε και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που την ώθησαν να συνεργαστεί με τη Σακίρα:

"Όταν ξεκίνησα να γράφω το τραγούδι, είχε ένα προσωπικό νόημα για μένα που εξελίχθηκε με την πάροδο του χρόνου και παρόλο που δεν αντιπροσωπεύει πράγματα τώρα, ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή μου'.

Όπως είπε, ήθελε εδώ και καιρό να συνεργαστεί με την πρώην σύντροφο του Πικέ, αλλά δεν είχε σκεφτεί να της ζητήσει να συμμετάσχει στο "TQG". Στη συνέχεια, ακούγοντάς τη στο "Monotonía" και στη συνεργασία της με τον Ozuna, συνειδητοποίησε ότι η ιστορία της ταίριαζε τέλεια με τα μηνύματα του τραγουδιού.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα γυρίσματα του video clip, αποκαλύπτοντας πως νοίκιασαν ένα ολόκληρο κτίριο με αρκετό χώρο, ενώ προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητες μέχρι αυτό να κυκλοφορήσει.

"Όσο και αν προσπαθήσαμε, ήταν αδύνατο να το κρατήσουμε μυστικό. Θέλαμε να το γυρίσουμε σε ένα στούντιο για να μην βγαίνουμε στους δρόμους και να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες. Αν και κυκλοφόρησαν αποσπάσματα του τραγουδιού, η Karol λέει ότι είναι χαρούμενη που κανείς δεν πρόλαβε να δει την ιδέα μέχρι την πρεμιέρα.

Πηγή: news247

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Σακίρα: Έβαλα την καριέρα μου σε παύση για να είμαι δίπλα στον Πικέ
Το αντίο του Σουάρεθ στον κόσμο της Ανόρθωσης-«Από σήμερα αποκτήσατε ακόμα έναν οπαδό»
Πήγε να δώσει το χέρι στον διαιτητή για την αφαίρεση της κίτρινης και έφαγε κόκκινη
Αδιανόητο: Η σοκαριστική πρόβλεψη για το 1-6 του Ολυμπιακού!
Ο Εμπαπέ μήνυσε ιδιοκτήτη κεμπαπτζίδικου για τη φράση «ψωμί τόσο στρογγυλό όσο το κεφάλι του Εμπαπέ»
Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος έκανε πρόταση γάμου μέσα στο γήπεδο
Ορίστηκαν οι αγώνες πρωταθλήματος μέχρι τις 14 Απριλίου
Η θέση της ΚΟΠ για τα πέναλτι στο Αντώνης Παπαδόπουλος και την κόκκινη στον Πέτροβιτς
Χωρίζουν οι δρόμοι Ανόρθωσης και Γκαγιέγο-«Η συνεργασία μας φτάνει στο τέλος με ένα τρόπο μη επιθυμητό»