Η απίστευτη ατάκα του Εθνικού μετά την τεράστια νίκη επί του Απόλλωνα

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, έμεινε ο τεχνικός του Απόλλωνα, στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του στη διάσκεψη Τύπου ο Κωνσταντίνος Μακρίδης ανέφερε πως «κάναμε ένα ημίχρονο πολύ ισορροπημένο, απέναντί σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Το δεύτερο ημίχρονο χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας, δεν μπήκαμε καλά τα πρώτα 15 λεπτά και αυτό μας στοίχησε. Νομίζω πως στη συνέχεια για 25 περίπου λεπτά παίξαμε πολύ καλά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει αυτός που χάνει τα περισσότερα, αλλά αυτός που σκοράρει. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συνολική εμφάνιση των παικτών. Σε μεγάλο βαθμό και για μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν καλύτεροι. Με αυτές τις εμφανίσεις και αυτή την ενέργεια να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα ξαναπάρουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει. Να ευχαριστήσω ξανά τους ποδοσφαιριστές μου, όχι μόνο αυτούς που αγωνίστηκαν αλλά όλους για τη συνέπεια και την αφοσίωση που έδειξαν αυτές τις εβδομάδες».

Για το επιθετικό πρόβλημα πρόσθεσε πως «διαφωνώ με αυτό. Έχουμε αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην επίθεσή. Θα βρούμε τη λύση. Όσο έρχονται οι ευκαιρίες θα έρθουν και τα γκολ. Είμαι σίγουρος για τους παίκτες που έχουμε».

Για το ότι ο Απόλλωνας έχασε αρκετό έδαφος για το πρωτάθλημα ο Κύπριος τεχνικός είπε ότι «ο Απόλλωνας πάντα θα πρωταγωνιστεί. Εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι η ΑΕΛ και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε που θα είμαστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια με τον Απόλλωνα οι οπαδοί της ΑΕΚ-Παραχωρούνται κι άλλα
Ματσίν: Είμαστε η ομάδα που όλες οι υπόλοιπες θέλουν να την κερδίσουν
Λευκές ισοπαλίες στο στάδιο Άλφαμεγα και στο Στέλιος Κυριακίδης
Οι ενδεκάδες στο Καρμιώτισσα-Απόλλωνας
Τραγελαφικά σκηνικά στο μπάσκετ-Όσα έγιναν και δεν ξεκίνησε ποτέ ο αγώνας της ΠΑΕΕΚ με τον Απόλλων
Οι διαιτητές στο ΑΕΛ-Δόξα και Καρμιώτισσα-Απόλλωνας
Ορίστηκαν οι αγώνες πρωταθλήματος μέχρι τις 14 Απριλίου
Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου
Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του κυπέλλου
Σήμερα η κλήρωση για τα ημιτελικά του κυπέλλου