Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

«Είναι εκνευριστικό, όταν δεν βάζεις γκολ δεν θα πάρεις βαθμούς»

  26/11/2022 21:25
«Είναι εκνευριστικό, όταν δεν βάζεις γκολ δεν θα πάρεις βαθμούς»

«Είναι εκνευριστικό, όταν δεν βάζεις γκολ δεν θα πάρεις βαθμούς»

  26/11/2022 21:25

Στο πρόβλημα με το γκολ που υπάρχει στον Απόλλωνα, στάθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Φανούριος Κωνσταντίνου.   

Μιλώντας στην κάμερα της Primetel ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλων ανέφερε πως «o Απόλλωνας πάλεψε όταν όμως δεν έχεις το εύκολο γκολ, είτε λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης, είτε λόγω γκίνιας για πολλούς λόγους, είτε ικανότητας, δεν ξέρω πως να το πω. Στο ποδόσφαιρο είναι όποιος βάλει την μπάλα στα δίκτυα. Η ΑΕΚ μέχρι την φάση του γκολ είχε ένα δεκάλεπτο. Από το 45 μέχρι το 55 ήταν… Είναι δεδομένο ότι υπάρχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης. Όταν δεν βάζεις γκολ δεν θα πάρεις βαθμούς. Σίγουρα είμαστε σε δύσκολη θέση. Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Πρέπει να παλέψουμε. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βάλουμε γκολ γιατί ο Γενάρης είναι μακριά. Όταν δεν βάζεις γκολ είναι εκνευριστικό. Αδικούμε τον εαυτό μας. Δεν αξίζει αυτός ο κόσμος αυτό. Δεν θα εγκαταλείψουμε την ομάδα».  

Για τους παίκτες που ήταν εκτός αποστολής είπε πως «είδαμε κάποια δημοσιεύματα ότι είναι στα δεύτερα. Είναι ψέματα. Έμειναν εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς λόγω των Εθνικών, όπως ο Ίλιεφ και ο Χάμπος».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας