Αξιολογείται θετικά ο πρώην Ομονοιάτης Νασιμέντο

Δεύτερο πρώην Ομονοιάτη (σ.σ. μετά τον Μπλάτι Τουρέ) φέρεται να έχει βάλει στον στόχο ο τεχνικός διευθυντής του  Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας.

Πρόκειται για τον 28χρονο Βραζιλιάνο, Μπρούνο Νασιμέντο ο οποίος είχε περάσει και από τους πράσινους της Κύπρου επί θητείας του Ελλαδίτη.

Η Ελλαδική ιστοσελίδα Sdna.gr υποστηρίζει ότι το τριφύλλι αξιολογεί θετικά την περίπτωση του παίκτη, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 22 συμμετοχές στη Φεϊρένσε της Πορτογαλίας. 

Το δημοσίευμα του Sdna.gr:

«Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να ξεχωρίζει τις περιπτώσεις, με τις οποίες θα ασχοληθεί έντονα αυτό το καλοκαίρι για την ενίσχυσή του, και γνωστό είναι ήδη το ενδιαφέρον του για τον Μίχαλ Κουχάρτσικ.

O επί 9 χρόνια αριστερός εξτρέμ της Λέγκια Βαρσοβίας έχει αποχαιρετήσει την ομάδα και τους οπαδούς της, με τους οποίους είχε ένα ιδιαίτερο «δέσιμο» όλο αυτό τον καιρό, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως αναφέρει το «Εθνοσπόρ», τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του έχουν βάση, με τους «πράσινους» να έχουν ήδη ρωτήσει για τον παίκτη.

Ο πλευρά του Κουχάρτσικ, βέβαια, είχε δεχθεί ήδη πρόταση από την Καϊσέρισπορ, που απέρριψε για λόγους ασφαλείας, ενώ έχει δεχθεί κρούση από τις Λούμπιν και Σλασκ Βρότσλαβ. Το κασέ του είναι στα 270 χιλιάδες ευρώ περίπου, ποσό μη απαγορευτικό αλλά άξιο σκέψης για το «τριφύλλι», που βρίσκεται ξανά σε εποχή σκληρού μνημονίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφορικά με το κέντρο της άμυνας οι «πράσινοι», πέραν του Τόνι Σούνιτς, έχουν ξεχωρίσει και την περίπτωση του Μπρούνο Νασιμέντο. Ο «άσος» της Φεϊρένσε έχει αγωνιστεί με την πορτογαλική ομάδα 22 φορές την τελευταία διετία, ενώ είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Νταμπίζα, όταν η Ομόνοια τον αποκτούσε ως δανεικό από την Κολωνία».

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών