Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Συγγνώμη για την επιλογή Αναστασιάδη»!

  12/06/2019 09:27
«Συγγνώμη για την επιλογή Αναστασιάδη»!

«Συγγνώμη για την επιλογή Αναστασιάδη»!

  12/06/2019 09:27

Η νέα ήττα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, αυτή τη φορά από την Αρμενία, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Πέρα από τα όσα δήλωσαν ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο Άγγελος Μπασινάς και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπήρξε μία ακόμα δημόσια τοποθέτηση που συζητήθηκε.

Ο λόγος για την ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Βακάλης.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε συγγνώμη για την επιλογή Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής γράφοντας μεταξύ άλλων: «Σε ό,τι με αφορά, ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου. Πίστευα μέχρι και πριν τα 2 παιχνίδια ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναστήσει την ομάδα σ’ αυτή την χρονική περίοδο. Αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κι εγώ όχι».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Εμφύλιος στην Εθνική: Άγγελος εναντίον παλιών! (vid)

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Νίκου Βακάλη: «Ο εγωισμός είναι ένα κακό χαρακτηριστικό του εαυτού μας και πρέπει να το καταπιέζουμε. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το κοινό καλό, πόσο μάλλον όταν αφορά Εθνική ομάδα. Και όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας (κυριολεκτικά), που να στηρίζει την λογική σου, τότε κάτι δεν πάει καλά (δεν ψιχαλίζει) και η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού.

Σε ότι με αφορά, ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου. Πίστευα μέχρι και πριν τα 2 παιχνίδια ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναστήσει την ομάδα σ’ αυτή την χρονική περίοδο. Αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι. Και κρινόμαστε όλοι από το αποτέλεσμα».

Πηγή: sport24.gr

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας