Τριπλό σοκαριστικό βίντεο τα δείχνει όλα για την Εθνική!

Οι πολλοί, σχεδόν όλοι μας δηλαδή, βλέποντας τον αγώνα της εθνικής Ελλάδας έδωσαν σημασία στα προφανή του ποδοσφαίρου. Τα γκολ, τις ευκαιρίες και την εικόνα καφενείου σε πανελλήνια μετάδοση, στο τρίτο ημίχρονο. Όλοι εναντίον όλων λοιπόν.

Καμιά φορά όμως, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Μπορεί ο προπονητής να έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια ή ο Φορτούνης να δήλωσε ότι ήμασταν καλύτεροι από τους Αρμένιους, ωστόσο μερικές φορές η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας της κατάστασης. 

Το βίντεο που ακολουθεί περιγράφει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο ότι το αγωνιστικό ζήτημα, η τακτική ίσως δεν είναι τα κυρίαρχα ζητήματα στην εθνική Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: «Συγγνώμη για την επιλογή Αναστασιάδη»!

Τέσσερις... Αρμένιοι πάνω από τον Σιόβα
Στο 44ο λεπτό ο Δημήτρης Σιόβας τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι. Πέφτει κάτω και όπως θα παρατηρήσετε στην εικόνα, τέσσερις Αρμένιοι σπεύδουν από πάνω του. Την ίδια στιγμή κανένας (!) Έλληνας διεθνής δεν ενδιαφέρεται για την κατάσταση του συμπαίκτη του. Δειλά πλησιάζει κάποια στιγμή ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και, ενώ ο Σιόβας κάνει ράμματα για να σταματήσει η αιμορραγία, οι συμπαίκτες του αγνοούνται στο πλάνο!

 

 

Γκολ Μέσι χωρίς... ένα high five!

Στο 87ο λεπτό ο Φορτούνης βάζει ένα γκολ καριέρας. Μειώνει σε 2-3 περνώντας και το... σημαιάκι του κόρνερ και ξαναβάζει στο παιχνίδι την Εθνική. Το γκολ θα μπει στην ταινιοθήκη με τα ομορφότερα γκολ στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας αλλά και για έναν ακόμα λόγο. Κανένας συμπαίκτης του δεν τρέχει να τον συγχαρεί. Σε άδειο τέρμα από τη γραμμή να σκόραρε, κάποιος θα βρισκόταν να του δώσει μια χειραψία. Εδώ, ντριμπλάροντας με χαρισματικό τρόπο όλη την Αρμενία, δεν βρέθηκε ένας συμπαίκτης του για high five.

 

 

Ζέκα, η μοναξιά του... τενίστα 

Μήπως το γκολ μπήκε αργά; Μήπως φταίει κάτι άλλο; Δικαίως θα κάνει κάποιος δεύτερες σκέψεις. Μα, εδώ συνέβη το εξής αδιανόητο: Ούτε στο 1-2 συνεχάρη κάποιος τον Ζέκα για το τέρμα του! Ο διεθνής άσος σκοράρει και επιστρέφει πίσω από το κέντρο ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται σε απόσταση δεκάδων μέτρων και χωρίς τη... θερμή πρόθεση να πλησιάσουν. Απέμεναν 37-38 λεπτά για τη λήξη, ένας παίκτης σκόραρε και πανηγύρισε... μόνος του λες και είναι τενίστας! Στο φινάλε του πλάνου πάντως, για να μην τους αδικούμε όλους, φαίνεται ένας συμπαίκτης του (Σιόβας) να του δίνει το χέρι...

 

 

Αυτές είναι βασικές έννοιες σε μια ομάδα που αποδεικνύουν τελικά αυτό που όλοι οι Ελληνες βλέπουν. Μια Εθνική χωρίς ομοψυχία, όπου το «ένας για όλους και όλοι για έναν», έχει πάει περίπατο... Ένας υγιής αθλητικός οργανισμός ξεκινάει από την ομαδικότητα, τη μια γροθιά, τη θυσία για το αποτέλεσμα. Μια γροθιά λέει ο άγραφος κανόνας, αλλά όχι μεταξύ τους... 

Και τελικό υπεύθυνο για αυτή την εικόνα χάους εκείνον που θεωρητικά προσλήφθηκε για να φέρει στα αποδυτήρια ομόνοια και συσπείρωση.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα