Το πάρτι των Αρειανών, τα γκαζάκια στο Σύνδεσμο και έκκληση της Super 3

Την ώρα που η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εμπρησμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον σύνδεσμο φιλάθλων του Άρη Θεσσαλονίκης, στον Στρόβολo, λίγες ώρες πριν τον αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο του β' προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ στη Λάρνακα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη κάνουν λόγο για άνανδρη επίθεση και καλούν τους Αρειανούς σε αυτοσυγκράτηση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν την επίθεση, στον σύνδεσμο φιλάθλων στη Λευκωσία στήθηκε πάρτι στο οποίο παρευρέθηκαν παλιοί ποδοσφαιριστές αλλά και ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο οποίος είναι γνωστός υποστηρικτής του Άρη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο σύνδεσμος φιλάθλων των κίτρινων της Θεσσαλονίκης, καταδικάζει το περιστατικό κάνοντας λόγο για «άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο σύνδεσμος του Άρη στη Λευκωσία».

Παράλληλα οι οργανωμένοι του Άρη στην Κύπρο αναφέρονται σε «άγνωστους νυχτοβάτες, που ενέργησαν υπό την κάλυψη του σκότους και ενώ ο σύνδεσμος ήταν κλειστός, γύρω στις 4.30 πμ και πέταξαν μικρά μεταλλικά δοχεία υγραερίου (γκαζάκια), προξενώντας ζημιές στο εξωτερικό μέρος του συνδέσμου».

Τέλος όπως σημειώνεται από την ανακοίνωση της SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL, «επειδή η άνανδρη επίθεση έγινε ανήμερα της μεγάλης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο νησί και επειδή αυτοί που προέβησαν στην άνανδρη και καταδικαστέα πράξη παραμένουν άγνωστοι, καλούμε τα μέλη μας να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε πρόκληση».

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος