Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στην Δράμα ο Ιωακείμ και εκπρόσωπος των Κυπρίων επενδυτών-Πυρετώδεις διεργασίες

  07/08/2020 16:02
Στην Δράμα ο Ιωακείμ και εκπρόσωπος των Κυπρίων επενδυτών-Πυρετώδεις διεργασίες

Στην Δράμα ο Ιωακείμ και εκπρόσωπος των Κυπρίων επενδυτών-Πυρετώδεις διεργασίες

  07/08/2020 16:02
Την άφιξη του εκπροσώπου των Κυπρίων επενδυτών αναμένουν στη Δόξα Δράμας, ώστε να τροχοδρομηθούν εξελίξεις για την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportdrama.gr, από το ξεκίνημα της πανδημίας τα πάντα μέσα στο στρατόπεδο των «μαυραετών» κινούνται σε τραγικά αργούς ρυθμούς. Ο ερχομός των ενδιαφερόμενων επενδυτών για το μετοχικό πακέτο της δραμινής ΠΑΕ έχει αλλάξει αυτό το σκηνικό της απραξίας.
 
Ο κόσμος της Δόξας περιμένει με αγωνία να δει την εικόνα της ομάδας όπως αυτή θα διαμορφωθεί με τα νέα δεδομένα.
 
Παρότι από την πρώτη στιγμή η βασική απαίτηση του εκπροσώπου τους ήταν να κρατηθούν οι τόνοι σε όσο γίνεται πιο χαμηλά επίπεδα, τους σημερινούς διοικούντες εντυπωσίασε ο επαγγελματικός τρόπος της λειτουργίας που επιδείχθηκε σε όλο αυτό το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στη Δράμα.
 
Εξακολουθεί να υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι απέναντι τους έχουν μια πολύ σοβαρή κίνηση που στοχεύει στην ουσία και όχι στον εντυπωσιασμό.
 
Δείγμα γραφής αυτής της λογικής είναι οι τετραετείς συμφωνίες που υπογράφηκαν με την διοίκηση του ερασιτέχνη για την παραχώρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και με τη διοίκηση της ΕΠΣ Δράμας για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου. Συμφωνίες που μέχρι τώρα συνηθίζονταν να έχουν ετήσια διάρκεια.
 
Ο κύπριος εκπρόσωπος των επενδυτών έρχεται αύριο από τη μεγαλόνησο συνοδευόμενος από τον νέο τεχνικό της Δόξας Άκη Ιωακείμ ο οποίος θα επιληφθεί των αρμοδιοτήτων του.
 
Δύο είναι τα θέματα που βρίσκονται στην προτεραιότητα για άμεση εκτέλεση. Από αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της παρουσίας τους στο έμψυχο υλικό της ομάδας, των ποδοσφαιριστών που αποφασίστηκε και συμφωνήθηκε  να παραμείνουν μετά τις σχετικές επαφές.
 
Παράλληλα, η νομική φροντίδα των δύο πλευρών, του Θωμά Μαργαρίτη από τη διοίκηση Χατζηελευθερίου και του Νίκου Τσορέκη για λογαριασμό των νέων επενδυτών, θα δρομολογήσουν μέσα στις επόμενες μέρες το διαδικαστικό κομμάτι για την μεταβίβαση του μετοχικού πακέτου στους νέους ιδιοκτήτες της δραμινής ΠΑΕ.
 
Παράλληλα ολοκληρώθηκαν κάποιες εργασίες επισκευών και καλλωπισμού στο προπονητήριο στο Νικοτσάρα ενώ από αύριο ξεκινούν αντίστοιχες στο γήπεδο της ομάδας
 
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ενίσχυση του έμψυχου υλικού των «μαυραετών» που θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί άμεσα καθώς όπως φέρεται στο πλάνο των νέων ιδιοκτητών υπάρχει η πρόθεση να ξεκινήσουν τα εργομετρικά την επόμενη εβδομάδα.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας