Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Ουμτιτί

Μπορεί να φαινόταν πως βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Λιόν, αλλά στην Ισπανία επιμένουν πως ο Σαμουέλ Ουμτιτί είναι μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής «Sport», ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός πήγε στη Γαλλία για να συζητήσει με τη Λιόν, αλλά η μεταγραφή του «ναυάγησε». Και πλέον ο Ολυμπιακός, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, όχι μόνο έχει μπει και πάλι στο παιχνίδι, αλλά έχει και τον πρώτο λόγο.  

«Μετρημένες φαίνεται πως είναι οι μέρες του Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος αμυντικός είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, που τον έχει ζητήσει από την Μπαρτσελόνα», αναφέρει στο δημοσίευμά της η Sport.

Θυμίζουμε πως το θέμα του Ολυμπιακού με τον Ουμτιτί είχε βγάλει στη δημοσιότητα το ESPN πριν από μερικές μέρες, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως ο Γάλλος αμυντικός προτιμά να επιστρέψει στη Λιόν.

Ωστόσο φαίνεται πως ο 28χρονος στόπερ δεν θα παίξει και πάλι στη Ligue 1 και μένει πλέον να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και θα τον κάνει δικό του, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πάντως, έχουν υπάρξει δημοσιεύματα για τον Ουμτιτί πως τον θέλουν και σύλλογοι όπως η Μπενφίκα, η Φενέρμπαχτσε και η Μίλαν. Το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το 2026, ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τσάβι.

Πηγή: to10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Καταθέτει μήνυση εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ
Σειρήνες από MLS για Αλμέιδα
Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας
Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League
Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό, θα πάμε βήμα-βήμα»
Τρελάθηκε η Ευρώπη με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ-Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για την ιστορική νίκη στο «Βίλα Παρκ»
Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Καμπί μετά τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ»
Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της αποστολής