Σειρήνες από MLS για Αλμέιδα

Στο στόχαστρο της Σαν Ντιέγκο FC βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα! Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από τους Σαν Χοσέ Έρθουκεϊκς, η ομάδα του Σαν Ντιέγκο σκέφτεται να φέρει πίσω τον «Πελάδο» στο MLS.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ΗΠΑ και Μεξικό, ο τεχνικός της ΑΕΚ αρέσει στη Σαν Ντιέγκο FC, η οποία έχει Μεξικανό τεχνικό διευθυντή, γι’ αυτό εξετάζονται προπονητές που γνωρίζουν τα δύο πρωταθλήματα. Η Σαν Ντιέγκο FC θα μπει στο MLS το 2025 και προετοιμάζεται από τώρα για να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ο Αλμέιδα, έχοντας πετυχημένη θητεία και στην Τσίβας, αποτελεί έναν βασικό υποψήφιο, μαζί με τον Χιούγκο Σάντσες.

Εκτός από τα προπονητικά επιτεύγματά του και τη γνώση του από τη μεξικανική ποδοσφαιρική αγορά, η ομάδα του Σαν Ντιέγκο εκτιμά πως ο Αλμέιδα είναι μια προσιτή οικονομικά λύση, καθώς μπορεί να δελεαστεί με ένα συμβόλαιο παρόμοιο με αυτό που παίρνει στην Ελλάδα.

Βέβαια, στα ρεπορτάζ δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο Αργεντινός τεχνικός έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το 2028, ενώ υπάρχει και υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

«Το trade Βαλαντσιούνας-Σάριτς μπορεί να ολοκληρωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο»
Έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω της τους οικονομικούς περιορισμούς της La Liga η Μπαρτσελόνα
Αποσύρει τη φανέλα με το No20 στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Σκληρό μπρα ντε φερ για τον Όσιμεν-Η Νάπολι είπε όχι στα 70 εκατομμύρια της Γαλατάσαραϊ
«Ο Μαντουέκε ήθελε να φύγει, ήταν δική του απόφαση»
H Interpol εντόπισε τον Σλότερ-Θα καταθέσει στο Δικαστήριο για την υπόθεση με τα πλαστά διαβατήρια
«Έγινε αδύνατο για μένα να νικήσω τον Σίνερ ή τον Αλκαράθ, θα επιστρέψω τουλάχιστον μία φορά στο Wimbledon»
Η Ισπανία λύγισε την Ιταλία, που την ακολούθησε στα προημιτελικά-Kαταδικαστική ήττα για Πορτογαλία
Στο κάδρο για τον Ολυμπιακό ο Σαντίνο Αντίνο
Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντιόγκο Νασιμέντο