Οι τιμωρίες των Σουάρες και Ρομπέρτο

Λουίς Σουάρες και Σέρζι Ρομπέρτο θα απουσιάσουν από τον τελικό της Μπαρτσελόνα στο Copa del Rey με αντίπαλο την Αλαβές, μετά από τις κόκκινες κάρτες που αντίκρισαν στον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στην Ατλέτικο, ωστόσο ο Ουρουγουανός τιμωρήθηκε με ακόμα επιπλέον αγώνα.
 
Όπως αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής, Φρανθίσκο Ρούμπιο, ο περσινός αρχισκόρερ της Primera Division τιμωρήθηκε με έναν αγώνα για τις δύο κίτρινες κάρτες που δέχθηκε και με ακόμα ένα παιχνίδι, διότι παρέμεινε στον πάγκο μετά από την αποβολή του, κάτι που απαγορεύεται ρητά από το άρθρο 113.2 του πειθαρχικού κώδικα της ισπανικής ομοσπονδίας (RFEF).
 
Σύμφωνα με την απόφαση, πάντως, ο 30χρονος επιθετικός καλείται να εκτίσει τον δεύτερο αγώνα της ποινής του στην ίδια διοργάνωση, ως εκ τούτου δεν θα συμμετάσχει στον πρώτο από τους δύο αγώνες του τρίτου γύρου του Copa del Rey 2017-2018.
 
Χωρίς ποινή γλίτωσε ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος κλότσησε την μπάλα μακριά στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ ο Λιονέλ Μέσι ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, με το παιχνίδι να έχει διακοπεί.
 
Αλαβές και Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσουν τα "ξίφη" τους στις 27 Μαΐου για το τρόπαιο, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα η έδρα του τελικού.

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ