Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς

Η Μάντσεστερ Σίτι συμπλήρωσε την Πέμπτη 30 διαδοχικά ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (24 νίκες - 6 ισοπαλίες) και το έκανε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, αφού ποδοπάτησε με 4-0 εκτός έδρας την Μπράιτον και πλησίασε στο έναν πόντο την πρωτοπόρο Άρσεναλ έχοντας και ματς λιγότερο (είναι ήδη στο +2 από την Λίβερπουλ).

Οι πολίτες ήταν μάλιστα κυριαρχικοί στο Amex έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φιλ Φόντεν (MVP του ματς με δύο γκολ), με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να μην κρύβει την ικανοποίησή του για την παρουσία της ομάδας του αλλά και να κρατάει άπαντες προσγειωμένους ενόψει των πέντε τελευταίων αγώνων.

"Η κούρσα του τίτλου δεν είναι μόνο μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, δύο ήττες στη σειρά, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ, μπορεί να συμβεί και σε εμάς. Το σημαντικό είναι πως εξακολουθούμε να είμαστε μέσα στην κούρσα.

Το ότι έχουμε πετύχει στο παρελθόν, δεν σημαίνει απαραίτητα πως το κάνουμε και στο μέλλον. Απομένουν πέντε παιχνίδια, ξέρουμε πως τα περιθώρια είναι πολύ σφιχτά. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς.

Με κάθε παιχνίδι που δίνουμε πλησιάζουμε το στόχο μας", ξεκαθάρισε ο Καταλανός, ενώ ερωτηθείς για το αν ο Φόντεν είναι υποψήφιος για κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος, είπε με νόημα:

"Σίγουρα, αλλά θέλει να κερδίσει την Premier League. Η επίδρασή του στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, απέναντι στην Μπράιτον, ήταν καλύτερη σε σχέση με τα δύο-τρία τελευταία παιχνίδια. Απόψε ήταν πιο ήρεμος. Πήρε σωστές αποφάσεις και είναι πάντα καλό όταν σκοράρει".

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Ο Νούνιες έσβησε τις φωτογραφίες με τη Λίβερπουλ και έβαλε φωτιά στις φήμες
Ο Ζιντάν... ξέκοψε κάθε συζήτηση για την Μπάγερν
Φαβορί ο Τούχελ για να διαδεχθεί τον Τεν Χαγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο... Έφυγε από τη ζωή ο Σέζαρ Λούις Μενότι
«Πράσινη» φιέστα στη Λισαβόνα-Η Φαμαλικάο υπέταξε την Μπενφίκα και... πρωταθλήτρια η Σπόρτινγκ
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Πρωταθλήτρια Ολλανδίας η Αϊντχόφεν μετά από έξι χρόνια
Όλα τα ρεκόρ που έσπασε o Mέσι με τη μυθική εμφάνιση κόντρα στους Ρεντ Μπουλς
BINTEO: Ασταμάτητος Ρονάλντο με νέο χατ τρικ κόντρα στον Δώνη και 41 γκολ μέσα στη σεζόν