Το ηρωικό ζευγάρι των πιλότων του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ

Σάββατο, ώρα 22:30, King Power Stadium. Η στιγμή που πάγωσε ο χρόνος για τους φίλους της Λέστερ, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Vichai Srivaddhanaprabha, να βρίσκει τραγικό (ακαριαίο) θάνατο, όταν το ελικόπτερό του συνετρίβη στο πάρκινγκ του γηπέδου λίγο μετά την ώρα της ισοπαλίας των "αλεπούδων" με την Γουέστ Χαμ για την 10η αγωνιστική της Premier League.

Χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 24 ώρες για να έρθει η επιβεβαίωση του θανάτου του 60χρονου Ταϊλανδού επιχειρηματία, με την Λέστερ να γνωστοποιεί επίσης μέσω ανακοίνωσης και τα ονόματα των υπολοίπων νεκρών, 4 τον αριθμό.

Πρόκειται για τους Nursara Suknamai και Kaveporn Punpare (μέλη της εταιρίας του Vichai Srivaddhanaprabha), τον πιλότος του ελικοπτέρου Eric Swaffer και την επιβάτιδα Izabela Roza Lechowicz.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η "Daily Mail" σε σημερινό της δημοσίευμα, η 46χρονη Izabela Roza Lechowicz, ήταν εκπαιδεύτρια πτήσεων, συγκυβερνήτρια του ελικοπτέρου και σύντροφος του πιλότου, με το ζευγάρι να έχει εργαστεί στο παρελθόν στην υπηρεσία της Βασιλικής Οικογένειας της Ταϊλάνδης.

Το μοιραίο ελικόπτερο ήταν προγραμματισμένο να πετάξει για το αεροδρόμιο ώστε ο ιδιοκτήτης της Λέστερ να προλάβει από εκεί πτήση για την Ταϊλάνδη, ωστόσο είχαν ραντεβού με το θάνατο και λίγο μετά την απογείωση ακολούθησε η συντριβή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο πιλότος Eric Swaffer φέρθηκε ηρωικά καθώς προσπάθησε να οδηγήσει το ελικόπτερο μακριά από πολυσύχναστους δρόμους προκειμένου να αποφευχθούν και άλλα θύματα.

Σημειώνεται πως ο πιλότος ήταν στενός φίλος του διάσημου Ισραηλινού μάγου, Γιούρι Γκέλερ, ενώ οδηγούσε συχνά το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ, έχοντας στο πλευρό του στο πιλοτήριο την 46χρονη Izabela Lechowicz, με την οποία ήταν ζευγάρι για αρκετά χρόνια.

 
 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί