«Η γυναίκα μου περνούσε αντί για μένα τα τεστ φυσικής κατάστασης»!

Ο Στέφαν Κίσλινγκ έγραψε ιστορία στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, όχι μόνο για τα 12 χρόνια που πέρασε στις «ασπιρίνες» (2006-2018) όπου μέτρησε σε αυτή την περίοδο 131 γκολ σε 342 ματς, αλλά και για το πώς κατάφερε τόσο καιρό να περνάει τα τεστ φυσικής κατάστασης στην έναρξη κάθε σεζόν.
 
Ο τρόπος είναι ασύλληπτος και ίσως μοναδικός στα χρονικά, με τον 34χρονο Γερμανό παλαίμαχο φορ και νυν βοηθό του Ρούντι Φέλερ (αθλητικός διευθυντής) στην Λεβερκούζεν  να αποκαλύπτει πως ήταν η γυναίκα του όλα αυτά τα χρόνια που έκανε τα τεστ φυσικής κατάστασης για εκείνον.
 
«Ποτέ δεν έκανα το 100% των ασκήσεων στις περιόδους προετοιμασίας, ούτε μία φορά, Υπάρχει μόνιτορ που δείχνει τους ρυθμούς της καρδιάς και εκεί καταγράφονται όλες οι αποστάσεις που κάνεις.
 
Η γυναίκα μου Νορίνα είναι πολύ αθλητική και έκανε αρκετά τρεξίματα φορώντας αυτό το ειδικό βραχιολάκι», δήλωσε ο Κίσλινγκ στην Bild, για να ξεκαθαρίσει πως δεν τον είχαν «τσακώσει» ποτέ, επειδή «η γυναίκα μου το έκανε τόσο καλά, ώστε ουδείς μπορούσε να καταλάβει την ζαβολιά που κάναμε».
 
Για όσους πάντως θύμωσαν με τον Κίσλινγκ μετά τις αποκαλύψεις αυτές, ο ίδιος έσπευσε να ηρεμήσει τα πλήθη ξεκαθαρίζοντας πως «δεν υπήρχε καμία επίπτωση στις επιδόσεις μου στο γήπεδο, ήμουν πάντα από τους πρώτους».
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ