ΒΙΝΤΕΟ: Ο Κράουτς δηλώνει έτοιμος για Τότεναμ για χάρη του Μουρίνιο

Ο Πίτερ Κράουτς έπιασε το γάντι που του πέταξε ο Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Πορτογάλου για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της Τότεναμ.

Κακοδαιμονία τραυματισμών έχει χτυπήσει την Τότεναμ τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει στο σημείο να παίζει κόντρα στην Λειψία για τους "16" του Champions League έχοντας ξεμείνει από λύσεις στη θέση του σέντερ φορ.

Και αυτό γιατί στο πρόβλημα του Χάρι Κέιν (θα επιστρέψει στις προπονήσεις από τον Απρίλιο) προστέθηκε και αυτό του Σον, που έσπασε το δεξί του χέρι και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που θα τον κρατήσει πιθανότατα εκτός δράσης μεχρι το φινάλε της σεζόν.

"Κάποιες φορές ανησυχούσα ότι δεν έχω επιθετικές επιλογές στον πάγκο. Τώρα δεν έχω επιθετικές επιλογές στο γήπεδο", είπε ο Ζοζέ Μουρίνιο για να αποτυπώσει ανάγλυφα το τεράστιο πρόβλημα που έχει πλέον η ομάδα του στη γραμμή κρούσης, για να δώσει το ερέθισμα σε δημοσιογράφο να του κάνει ερώτηση για το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Με αφορμή την ειδική άδεια που πήρε η Μπαρτσελόνα για να κάνει μεταγραφή επιθετικού μετά τους τραυματισμούς των Ουσμάν Ντεμπελέ και Λουίς Σουάρες, ο Special One ρωτήθηκε για το αν η Τότεναμ έχει στο μυαλό της να προβεί σε παρόμοια κίνηση, για να απαντήσει "Πίτερ Κράουτς" και να προκαλέσει τα γέλια των παρισταμένων.

Όχι όμως και του 39χρονου πλέον Πίτερ Κράουτς, με τον παλαίμαχο Άγγλο στράικερ να πιάνεται από την ατάκα του Ζοζέ Μουρίνιο και να του στέλνει μήνυμα στο Twitter: "Είμαι έτοιμος Ζοζέ".

 

 

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον