Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οριστικά χωρίς κόσμο Tσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ

  21/07/2020 17:59
Οριστικά χωρίς κόσμο Tσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ

Οριστικά χωρίς κόσμο Tσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ

  21/07/2020 17:59

«Έχουμε προγραμματίσει να παίξουμε όλους τους αγώνες που απομένουν χωρίς οπαδούς. Δεν θέλουμε να πάρουμε κανένα ρίσκο» ήταν τα λόγια του Νο1 της ΟΥΕΦΑ, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στο μέλλον. «Η δική μου μεγάλη ελπίδα είναι οι φίλαθλοι να επιστρέψουν στα γήπεδα το συντομότερο δυνατό».

Ο Σλοβένος συνέχισε. «Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, όμως πρέπει και να έχουμε έτοιμο ένα σχέδιο σε περίπτωση που εμφανιστούν σπάνια πράγματα όπως αυτή η κρίση. Από την πρώτη στιγμή πιστεύαμε ότι οι διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ θα ολοκληρωθούν μέσα στο 2020. Εμείς, σαν κυβερνητικό όργανο, οφείλαμε να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο, όχι μόνο με τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ αλλά και να καθοδηγήσουμε την Ευρώπη, κάτι που νομίζω ότι κάναμε με επιτυχία».

Όσον αφορά το γεγονός ότι το Euro 2020 πήγε έναν χρόνο πίσω, σχολίασε. «Θεωρώ ότι ήταν μια αποφασιστική στιγμή, γιατί πήραμε πολύ νωρίς την απόφαση. Όλοι κατάλαβαν ότι το κάναμε για να βοηθήσουμε τους πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να να τονίσω ότι για ακόμα μια φορά υπήρξε απόλυτο πνεύμα αλληλεγγύης».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας