Κιελίνι: Αν ο Κριστιάνο θεωρείται πρόβλημα, τότε θα ήθελα να έχω πολλά τέτοια

Αστεία χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρείται πρόβλημα για την Γιουβέντους ο αρχηγός των «μπιανκονέρι» Τζιόρτζιο Κιελίνι.

Πολλά είναι τα σενάρια, που κυκλοφορούν  το τελευταίο χρονικό διάστημα και κάνουν λόγο για αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο με τους «μπιανκονέρι», μέχρι το 2022, ωστόσο ήδη από τώρα κυκλοφορούν φήμες ότι δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αποχαιρετήσει την ομάδα του Τορίνο.

Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζονται ως οι ομάδες, οι οποίες έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον «CR7» και θα επιχειρήσουν να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα στην Ιταλία αναφέρουν ότι το κλίμα είναι βαρύ, αλλά και ότι ο Ρονάλντο θεωρείται πρόβλημα για τα αποδυτήρια της Γιουβέντους. 

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν τα εν λόγω δημοσιεύματα προκαλούν γέλιο στους ανθρώπους της Γιουβέντους. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της Γιουβέντους Τζιόρτζιο Κιελίνι. 

«Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρείται από πολλούς πρόβλημα, τότε σίγουρα θα ήθελα να έχω πολλά τέτοια προβλήματα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν κάναμε κάτι διαφορετικό. Με τα αν και τα γιατί χάνουμε την προσοχή μας και την συγκέντρωση μας. Πρέπει να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να φτάσουμε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Η Ίντερ έχει απομακρυνθεί αρκετά, αλλά είναι ακόμα εφικτό, θα το παλέψουμε μέχρι τέλους» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο 36χρονος Ιταλός σέντερ μπακ.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Εξέγερση από παίκτες της Γιουνάιτεντ που ζητούν άμεση απομάκρυνση του Τεν Χαγκ
Η Παρί και η κατάρα των δοκαριών-Ξεπέρασε την Μπαρτσελόνα του 2011-12
Χούμελς: Τρελή σεζόν για την Ντόρτμουντ, δεν μας πίστεψαν πολλοί
Δεν είναι πλέον υποψήφιος για τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου ο Τεν Χαγκ
Ο Ρόις σκέφτεται να μετακομίσει στο MLS μετά το τέλος της σεζόν!
BINTEO: Ρωτήθηκε για τη Ρεάλ και έφυγε από την συνέντευξη τύπου ο Μπαπέ
Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό
Πράξη δεύτερη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με φόντο τον τελικό του Champions League
Τσιμίκας: Θα έρθουν καλύτερες μέρες
Η Χιρόνα αναμένει την έγκριση της UEFA για να παίξει στο Champions League