«Αισιοδοξώ για την συνέχεια, να πετύχουμε ίδια ή καλύτερη πορεία με το 2018»

Ο Λούκα Μόντριτς απέδειξε για πολλοστή φορά ότι για τον ίδιο η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, αφού στο πέμπτο Μουντιάλ της καριέρας του ο 37χρονος αειθαλής χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στη «λευκή» ισοπαλία της Κροατίας με το Μαρόκο για την πρεμιέρα του 6ου ομίλου.

Στα πλαίσια της βράβευσής του ο αρχηγός της «Χρβάτσκα» τόνισε πως η πρεμιέρα της ομάδας του θα μπορούσε να είναι καλύτερη αν είχε πάρει τη νίκη, εξέφρασε όμως την αισιοδοξία του πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα βελτιωθούν όσο προχωράει το τουρνουά. Μάλιστα όταν ερωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας του Ντάλιτς σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο τόνισε πως η Κροατία θέλει να επαναλάβει ή και να ξεπεράσει το επίτευγμα του 2018, όταν και έφτασε μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 37χρονου Κροάτη:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Η άμυνά μας ήταν ιδιαίτερα δυνατή, αλλά νομίζω ότι αν ήμασταν λίγο πιο οξυδερκείς στην επίθεση, θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα. Το Μαρόκο είναι μια σκληρή ομάδα για να ανταγωνιστεί κανείς. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωνόμαστε όσο περνούν τα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη, αλλά δεν το κάναμε. Σίγουρα θα είναι πιο εύκολο για μια ομάδα σαν τη δική μας να παίξει καλύτερα καθώς εξελίσσεται το τουρνουά. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα. Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να αγωνιστούμε. Με βάση την εμπειρία μας από τη Ρωσία, έχουμε φιλοδοξίες να κάνουμε το ίδιο ή ακόμα καλύτερα, αλλά ακόμα και πριν από αυτό το τουρνουά είπαμε ας θέσουμε πρώτα βασικό στόχο για να περάσουμε τη φάση των ομίλων. Γνωρίζουμε ότι μόλις μπούμε στους γύρους νοκ άουτ, μπορούμε να είμαστε πολύ επικίνδυνοι αντίπαλοι. Έχουμε μεγαλύτερους στόχους, μην με παρεξηγήσετε».

Δειτε Επισης

Γ. Χριστοδουλίδης: Αναλαμβάνει το HR της Ελληνικής
Προσπάθεια τρομοκρατικού χτυπήματος στον τελικό του Euro
Ψήφισαν τον Γουίλ Γκριγκ για καλύτερο Ευρωπαίο (oι 10 υποψήφιοι)
Πέπε: «Ο Σάντος μας το είπε από την αρχή»
Δεν άφησαν τον Πελέ να εκτελέσει το πέναλτι!
«Πιστεύει πως είναι Έλληνας ο Σάντος»
Βραβεία Καντονα: "Ο βρωμιάρης Λεβ και ο πεταλούδας Ρονάλντο"
Ο άγνωστος Κριστιάνο και η συγκλονιστική αφιέρωση στους πρόσφυγες!
Βίντεο: Με συνοδεία μαχητικών η αποστολή της Πορτογαλίας
Τα πιο απίστευτα στατιστικά του Euro 2016