Στοιχημάτισε στη Λέστερ για να κάνει πλάκα, αλλά του κόπηκαν τα γέλια

Μαζί με το «παραμύθι» της Λέστερ τη φετινή σεζόν στην Αγγλία, είδαν το φως της δημοσιότητας και αρκετές ιστορίες που σχετίζονται με στοιχήματα και εμπνεύσεις από φίλους των «αλεπούδων». Η ιστορία που ακολουθεί, είναι διαφορετική…
 
Ένας πλαστικός χειρούργος έκανε δώρο για… χαβαλέ στη γραμματέα του, φανατική οπαδό της Λέστερ, στοίχημα αξίας 10 λιρών, να πάρουν το πρωτάθλημα οι «αλεπούδες». Αυτός είναι ένας φανατικός οπαδός της Νότιγχαμ Φόρεστ, που είναι μισητή αντίπαλος της Λέστερ.

Αποφάσισε, λοιπόν, να της κάνει μια πλάκα. Τον Σεπτέμβρη, έπαιξε ένα στοίχημα αξίας 10 λιρών πως θα πάρουν το πρωτάθλημα οι «αλεπούδες» και της το έδωσε, κάνοντάς της τον σχετικό χαβαλέ. Λίγους μήνες μετά, του κόπηκαν τα γέλια…
 
Η 58χρονη Μάντι Κλαρκ, λοιπόν, γιαγιά τριών… εκκολαπτόμενων «αλεπούδων», έχει εισιτήριο διάρκειας στη Λέστερ εδώ και 25 χρόνια. Φέτος, όπως και πολλοί άλλοι, ζει το απόλυτο όνειρο, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την απίστευτη ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι. Εκείνη, όμως -όπως, επίσης, πολλοί άλλοι…- έχει ακόμη έναν λόγο -αξίας… 50.000 λιρών- για να πανηγυρίζει!

Θέλοντας να της κάνει τον σχετικό -καλοπροαίρετο- χαβαλέ, ο 40χρονος Ματ Σμιθ, οπαδός της Νότιγχαμ Φόρεστ, της μισητής, δηλαδή, αντιπάλου της Λέστερ, και αφεντικό της Μάντι, έπαιξε στοίχημα 10 λίρες και… 5000 προς 1(!) πως οι «αλεπούδες» θα σηκώσουν την κούπα στο τέλος της σεζόν και της το χάρισε.

Ούτε εκείνος, ούτε, φυσικά, η ίδια περίμεναν πως το δελτίο, λίγους μήνες μετά, θα εξαργυρωνόταν…

Η Μάντι, όταν… ηρέμησε από τα χαρμόσυνα νέα και σταμάτησε να αγκαλιάζει το αφεντικό της, τοιχοκόλλησε το δελτίο στην κλινική που εργάζεται στο Λέστερ και έγραψε: «Να έχεις πίστη και όλα γίνονται»!   
 
 

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ