Κίρζης: «Έπρεπε να είχα κάνει εγώ δώρο στον Σωφρόνη για την επέτειό μας!»

Εμφανώς χαρούμενος μετά την εμφαντική νίκη του Απόλλωνα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη CytaVision ο πρόεδρος της ομάδας της Λεμεσού, Νίκος Κίρζης, ο οποίος ανάφερε και τι είπε στον προπονητή στη διάρκεια του δείπνου μετά τον αγώνα.

Για τη νίκη: «Νομίζω το πιο απλό. Τα συγχαρητήρια για αυτή τη νίκη που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Ήταν μεγάλη νίκη. Αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα, αλλά ήταν και μία εξαιρετική εμφάνιση. Δείχνει το πού έφθασε η ομάδα του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια».

Για το οικονομικό σκέλος της νίκης: «Δεν έχουμε παράπονο, είναι και οικονομικό το όφελος. Προτιμώ να στέκομαι στο τι πετυχαίνει η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου. Μία κυπριακή ομάδα πέτυχε μία μεγάλη νίκη. Έκανε τον Απόλλωνα και όλη την Κύπρο πεφήφανη».

Για τον Αυγουστή: «Toυ είπα ότι κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω εγώ δώρο για τα δύο χρόνια της επετείου. Δύο χρόνια σαν να ήταν εχθές, που αρχίσαμε αυτό το ταξίδι. Υπάρχουν πολλά κεφάλαια σε αυτή την ιστορία ακόμη».

Για τις εγχώριες διοργανώσεις: «Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε γιατί δυσκολεύουν τα παιχνίδια. Όλων οι σκέψεις μας είναι να πετύχουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ο Απόλλωνας απέδειξε ακόμη μια φορά ότι η ομάδα έχει βάθος. Είμαστε χαρούμενοι, να επιστρέψουμε στην Κύπρο και να επικεντρωθούμε στις εγχώριες διοργανώσεις».

Για τις μεταγραγές: «Δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό. Να αξιολογήσει ο προπονητής με αυτά που έχει. Όπως είμαστε, είμαστε ικανοποιημένοι. Θα περιμένουμε να τελειώσουμε τα τελευταία δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, να δούμε και ο προπονητής τι θέλει και θα αποφασίσουμε».

Δειτε Επισης

Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές