Δώστε ένα ρολόι αυτού του Τάμαρι και ο διαιτητής σφύριξε!

Με τη ψυχή στο στόμα ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ και να ...αποδράσει από το «Αμμόχωστος» για τρίτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με το τρίποντο στην τσέπη.

Η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, αν και δεν έθελξε ιδιαίτερα με την απόδοσή της στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, κατάφερε να του χαρίσει το πρώτο του τρίποντο στον πάγκο, με αγχωτικό τρόπο, καθώς μέχρι το 90' βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο. 

Τα δυο τέρματα ωστόσο των Μοράις (90') και Νατέλ (95') έσωσαν τα ...άσωστα και πλέον όλοι μιλούσαν για τον επόμενο αγώνα, αγνοώντας το γεγονός ότι μπορούσε εύκολα να στραβοπατούσε και να έχανε πολύτιμους βαθμούς από την Αλκή. 

Θετικές εντυπώσεις από την αναμέτρηση κέρδισε ο εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, Λέο Νατέλ, ο οποίος αφού αντικατέστησε τον Ζαχίντ στο 61' κατάφερε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης να κερδίσει το πέναλτι στο 88' και να σφραγίσει τη νίκη στο τέλος κάνοντας το 4-2 για την ομάδα του. 

Στα αξιοσημειώτα του αγώνα ωστόσο, προστίθεται και η εξαιρετική παρουσία του Μούσα Αλ Τάμαρι, ο οποίος για ακόμη ένα παιχνίδι απέδειξε πόσα καντάρια μπάλας γνωρίζει. 

O Μέσι της Ιορδανίας καταφέρνει σε κάθε αγωνιστική να ξεχωρίζει με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και να δικαιώνει τον κάθε προπονητή που βρίσκεται στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων» για την επιλογή να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. 

Ο 21χρόνος ποδοσφαιριστής στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μετά από ατομική του ενέργεια κατάφερε να «τρυπήσει» ολόκληρη την άμυνα της Αλκής και να ανοίξει το σκορ για τον ΑΠΟΕΛ.

Εκεί ωστόσο που διαφάνηκαν οι ποδοσφαιρικές αρετές του Ιορδανού μεσοεπιθετικού, ήταν στα τελευταία λεπτά του αγώνα στο «Αμμόχωστος», που ενώ όλοι ανέμεναν το τελικό σφύριγμα από τον διαιτητή, αυτός με ένα τρομερό σπριντ στο 95' χωρίς ίχνος κούρασης, ξεκίνησε πίσω από το κέντρο με την μπάλα «κολλημένη» στα πόδια και αφού έφθασε μέχρι την μεγάλη περιοχή ανενόχλητος, έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Νατέλ για να διαμορφωθεί και το τελικό αποτέλεσμα. 

Η μεταγραφή του Μούσα Αλ Τάμαρι στους «γαλαζοκίτρινους» αποδεικνύεται λίρα εκατό για την ομάδα, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει μια πολύτιμη μονάδα στην ενδεκάδα που κάθε παιχνίδι κλέβει τις εντυπώσεις.

Το εύλογο ερώτημα που τίθεται ωστόσο,  είναι το κατά πόσο μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να κουβαλήσει στις πλάτες του μια σεζόν μια ομάδα προς τον δρόμο της επιτυχίας;

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)