Στο νοσοκομείο ο Σπανούλης!

O αρχηγός του Ολυμπιακού θα απουσιάσει από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Α1, αλλά τα άσχημα νέα για τον Ελληνα άσο και την ομάδα του δεν σταματούν εκεί.  
 
Ο V-Span από την Τετάρτη (1/5) ταλαιπωρείται από μία αμυγδαλίτιδα και πυρετό και θα χάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21:00), ενώ τις τελευταίες ώρες έχει παρατηρηθεί έξαρση στην ίωση που τον έχει προσβάλει. 
 
Ο Βασίλης Σπανούλης μάλιστα βρίσκεται εδώ και αρκετές ώρες στο νοσοκομείο, όπου λαμβάνει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή και η συμμετοχή του στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό (4/6) κρίνεται αμφίβολη. Μάλιστα, ενδέχεται να μείνει εκεί και το βράδυ. Ο Kill Bill, ο οποίος αρκετές φορές έχει σφίξει τα δόντια κι έχει αγωνιστεί χωρίς να είναι 100% έτοιμος, τις επόμενες ημέρες θα επιχειρήσει να προπονηθεί ώστε να σβήσει το όνομά του από το απουσιολόγιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου και να τεθεί στη διάθεσή του στο κρίσιμο τρίτο παιχνίδι της «αιώνιας» σειράς.
 
Αν πάλι δεν συμβεί αυτό, οι Πειραιώτες για δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι θα παραταχθούν με 11 παίκτες, καθώς οι Ματ Λοτζέσκι και Πάρης Μαραγκός δεν είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν, ενώ και ο επίσης τραυματίας Ντάνιελ Χάκετ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Stoiximan.gr Basket League. 
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres
Basket League: Η ΑΕΚ πήρε τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
Ολυμπιακή Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Τοφαλίδη στη ξιφασκία
To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!