Έκτακτη αλλαγή και δωρεάν είσοδος

Η Ακαδημία Ευθυμιάδη και η εταιρεία SPCN Consultics LTD, διοργανωτές του Nicosia International Youth Football Cup, ανακοινώνουν έκτακτα πως προκύπτει σοβαρή αλλαγή στο πρόγραμμα της σημερινής (28/12, 19:00) τελετής έναρξης στο στάδιο «Τ. Παπαδόπουλος - Ελευθερία», αφού οι Sean Garnier και Lisa Zimouche δυστυχώς δεν θα είναι μαζί μας. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του freestyle ποδοσφαίρου αντιμετώπισαν απρόοπτο θέμα στη Βραζιλία, από όπου και θα έρχονταν στην Κύπρο για την επόμενη τους εμφάνιση. Ως εκ τούτου δεν θα δώσουν το παρών τους στην αποψινή τελετή.
 
Ως εκ τούτου, και αναγνωρίζοντας πως αρκετός κόσμος θα ερχόταν στην τελετή έναρξης για να δει το συγκεκριμένο πρόγραμμα από τους Garnier και Zimouche, ανακοινώνεται πως ακυρώνεται η είσοδος των πέντε ευρώ. Η είσοδος για όλο τον κόσμο θα είναι δωρεάν. Όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο θα μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους από τα εκδοτήρια, στην είσοδο του σταδίου.
 
Σημειώνεται πως οι δύο freestyle ποδοσφαιριστές θα λάβουν μέρος κανονικά σε όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που γίνονται στο πλαίσιο του τουρνουά, ανάμεσά τους και η επίσημη τελετή λήξης την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, μετά τους τελικούς στο ΓΣΠ. Ο κόσμος θα μπορεί να τους θαυμάσει επίσης την Τρίτη (29/12) στο Mall of Cyprus στα Λατσιά (12:00) και στο Football Village (19:00) στο City Plaza και την Τετάρτη (30/12) στο Starbucks της οδού Λήδρας (11:30).
 
Ανακοινώνεται, τέλος, πως η αποψινή τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με παρέλαση όλων των ακαδημιών από την Κύπρο και το εξωτερικό, μουσική, χορό από τις πανέμορφες μαζορέτες και αγώνα επίδειξης με συμμετοχή προπονητών και άλλων προσωπικοτήτων. Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία του ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ Σαλγκάδο.
 

Δειτε Επισης

Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres
Basket League: Η ΑΕΚ πήρε τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
Ολυμπιακή Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Τοφαλίδη στη ξιφασκία
To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!