Εύκολη νίκη για τον Κεραυνό

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Κεραυνός πέρασε νικηφόρα από την Λεμεσό, επικρατώντας της Αναγέννησης Γερμασόγειας με 105-57 σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας "Τάσος Μητσόπουλος". Η ομάδα του Στροβόλου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και πήρε εύκολα την νίκη που την φέρνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας όμως συγκάτοικο την Πετρολίνα ΑΕΚ. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Σμότριτζ που σημείωσε 34 πόντους (5 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 3 ασσίστ).Αν και στα πρώτα στάδια του αγώνα η Αναγέννηση μπήκε δυνατά και είχε προηγηθεί με την πάροδο ενός λεπτού με 4-2, η συνέχεια του αγώνα ήταν μονόλογος για τον Κεραυνό που σημείωσε 19 σερί πόντους μέχρι το έβδομο λεπτό, φέρνοντας το σκορ στο 21-4 υπέρ του. Πιο ισορροπημένο ήταν το τελευταίο τρίλεπτο της πρώτης περιόδου, η οποία ολοκληρώθηκε στο 28-10 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Πιο καλή ήταν η εικόνα που έδειξε ο Κεραυνός και στην δεύτερη περίοδο, συνεχίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε στο πρώτο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Στροβόλου είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, και με την πάροδο του χρόνου μπόρεσε σταδιακά να αυξήσει την διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες στο σκορ. Με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Κεραυνός είχε προηγηθεί με 59-26.

Διαφορετική ήταν η εικόνα του παιχνιδιού με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ και πέτυχαν επτά σερί πόντους, με το σκορ να οδηγείται στο 66-26, μετά την συμπλήρωση των πρώτων δύο λεπτών. Όμως με την πάροδο του χρόνου η Αναγέννηση ανέβηκε και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, καταφέρνοντας μάλιστα με την λήξη της τρίτης περιόδου να σημειώσει περισσότερους πόντους από όσους δέχθηκε (21-19). Το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου βρήκε τον Κεραυνό να προηγείται με 78-47.

Με ένα σερί επτά πόντων ξεκίνησε την τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Κεραυνός που έφερε το σκορ στο 85-47. Οι φιλοξενούμενοι ήταν και πάλι ανώτεροι σε αυτό το σημείο του αγώνα, καταφέρνοντας να σημειώσουν 27 πόντους και να δεχθούν μόλις 10. Έτσι με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού η ομάδα του Στροβόλου επικράτησε με τελικό σκορ 105-57.

Αναγέννηση (Σταύρος Σταύρου): Θεοδόσιου 2, Αντωνίου 7 (1), Τάλλαρης 2, Ντουμάρς 16 (3), Τουμπάζος 5 (1), Ζντράβιτς, Ενγκλίνσκι 8 (2), Ρουτζιέρη, Χαραλάμπους 4, Άλε-Κα 3 (1), Κουσιαντζάς 10.

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Σμότριτζ 34 (5), Ανδρέου, Μιχαήλ 6, Νεοφύτου 7 (1), Στυλιανού 14 (2), Μασάμπα 12 (1), Θεοχαρίδης 7 (1), Μάρκου 3 (1), Γεωργίου 4, Μπάρκερ 12 (2), Τόμιτς 6.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-28, 26-59, 47-78, 57-105  

Δειτε Επισης

Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres
Basket League: Η ΑΕΚ πήρε τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
Ολυμπιακή Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Τοφαλίδη στη ξιφασκία
To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!