«Ας έπαιρνε εμένα ο Θεός, όχι τον Κόμπι…»

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ αποτελεί τη Νο.1 είδηση παγκοσμίως, με τον πρώην σούπερ σταρ των Λέικερς να έχει προκαλέσει θλίψη σε όλο τον πλανήτη.

Ο Λαμάρ Όντομ δεν γινόταν να μην στείλει το δικό του μήνυμα για τον επί χρόνια συμπαίκτη και φίλο του στους Λέικερς, για τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών αλλά και για την κόρη του που επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο.

Ο Όντομ πήρε τον στραβό δρόμο και φλέρταρε με τον θάνατο κάνοντας χρήση ναρκωτικών, αλλά την γλίτωσε, με τον Κόμπι να χάνει τη ζωή του από τη συντριβή και τον Όντομ να συγκλονίζει λέγοντας πως θα ήταν προτιμότερο να έπαιρνε εκείνον ο Θεός παρά τον αδερφό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «To συγκεκριμένο μοντέλο ελικοπτέρου είχε εμπλακεί σε άλλα δύο ατυχήματα»

Αναλυτικά το μήνυμα του Όντομ:

«Ο Κόμπι μού δίδαξε τόσα πολλά στη ζωή, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Έχω βιώσει πολλές απώλειες αλλά η μόνη που μπορεί να συγκριθεί με αυτή του Κόμπι είναι του γιου μου, αν και η σχέση μας δεν ήταν τόσο πατέρα/γιου, αλλά περισσότερο δασκάλου και αδερφού.

Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν άκουσα τα νέα. Πίστευα πως αν ήταν σε συντριβή ελικοπτέρου θα ήταν ο μόνος που θα επιβίωνε. Πως θα έπεφτε πριν την συντριβή και θα στεκόταν στα πόδια του… Ξέρω πως στη ζωή μου πέρασα δύσκολες καταστάσεις με χρήση ναρκωτικών και κάνοντας κακομεταχείριση στον εαυτό μου.

Όταν βρισκόμουν σε κώμα, αν ο Θεός ερχόταν σε μένα και μου έλεγε να πάρει εμένα κι όχι τον Κόμπι, θα το προτιμούσα. Στη μνήμη του αδερφού μου θα σηκωθώ στις 4 το πρωί για να πάω για προπόνηση. Η Τζίτζι θα σου βάλει πολλά καλάθια εκεί που θα είστε. Σε αγαπώ αδερφέ».

 

 

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»