BINTEO: Ο επικός πανηγυρισμός του Αυστραλού προπονητή που έγινε viral

Με χρόνο 3:56.69 η Αριάρν Τίτμους από την Αυστραλία έληξε την κυριαρχία της Αμερικανίδας Κέιτι Λεντέκι στα 400μ ελεύθερο της κολύμβησης!

Ο χρόνος της είναι ο 2ος καλύτερος όλων των εποχών κι η νίκη της ήταν μια τεράστια επιτυχία. Όχι απρόσμενη, καθώς η Τίτμους ήταν αυτή που απειλούσε την Αμερικανίδα...

Κι όταν τελικά πήρε την πρώτη θέση ο προπονητής της Ντιν Μπόξαν πραγματικά εκσταστιάστηκε προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στις κερκίδες.

«Δεν ξέρω πως να το περιγράψω... Απλά μου βγήκε έτσι αυθόρμητα και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Νομίζω ότι έκανα όπως ο αγαπημένος παιδικός ήρωας ο Αμερικανός παλαιστής, «The Ultimate Warrior», εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Για να ηρεμήσει ο Μπόξαλ, χρειάστηκε η αγκαλιά ενός εκ των επικεφαλείς της αποστολής της Αυστραλίας, ωστόσο οι αντιδράσεις του δεν αποτέλεσαν έκπληξη για την αθλήτρια του η οποία στάματησε το σερί των 5 χρυσών της Λεντέκι.

«Έτσι είναι ο Ντιν! Ακόμη και στην προπόνηση παθιάζεται με ότι κάνει και θέλει κι από τον αθλητή του το 100%». δήλωσε από την πλευρά της η Τίτμους η οποία βούρκωσε κατά τη διάρκεια της απονομής, αφιερώνοντας την επιτυχία της στον προπονητή της.

Πηγή: protothema.gr

 

Δειτε Επισης

Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres
Basket League: Η ΑΕΚ πήρε τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
Ολυμπιακή Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Τοφαλίδη στη ξιφασκία
To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!