Συνεχίζεται το θρίλερ με Τζόκοβιτς-Μένει Μελβούρνη μέχρι να φύγει

Σε σίριαλ δίχως τέλος εξελίσσεται η παραμονή του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Μελβούρνη. Καλά διαβάσατε, ο Σέρβος τενίστας δεν έχει αποχωρήσει από την Αυστραλία, καθώς στη 1 μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Kύπρου) οι αρχές της χώρας τον μετέφεραν σε ξενοδοχείο της περιοχής Κάρλτον.

Μέχρι την εκδίκαση της έφεσης των δικηγόρων του κατά της απόφασης για απέλασή του από την χώρα; Μέχρι να φτάσει στο αεροδρόμιο Τουλαμαρίν το αεροπλάνο που θα τον γυρίσει στο Βελιγράδι; Ουδείς μπορεί να μαντέψει με ασφάλεια τι πραγματικά ισχύει αυτή τη στιγμή, αν και οι εκτιμήσεις τοπικών δημοσιογράφων που καλύπτουν την απίθανη υπόθεση λένε ότι μέχρι το τέλος της ημέρας ο Νόλε θα έχει αποχαιρετήσει, ενδεχομένως και για πάντα ως αθλητής, την πόλη της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κλιντ Στάναγουεϊ, ο Τζόκοβιτς θα απελαθεί, θα έχει όμως το δικαίωμα να κάνει νέα αίτηση για την χορήγηση visa (αν πράγματι όλη η φασαρία έγινε από κάποιο γραφειοκρατικό λάθος των ανθρώπων του περιβάλλοντός του) ώστε να προλάβει να φτάσει στην Μελβούρνη και να προετοιμαστεί για το Australian Open που ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου.

Η λογική λέει ότι ο Τζόκοβιτς μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο μέχρι να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της επιστροφής του στην Ευρώπη, την ώρα που οπαδοί του επισκέπτονταν την πρεσβεία της Αυστραλίας στο Βελιγράδι, αποδοκίμαζαν και πετούσαν προς το μέρος της μπαλάκια τένις για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους σχετικά με την απόφαση της αυστραλιανής κυβέρνησης που δεν επέτρεψε στον Νόλε να μπει στην χώρα.

Τέλος, στην ιστοσελίδα του Τζόκοβιτς, στην κατηγορία με το πρόγραμμα των αγώνων του, δεν υπάρχει πλέον το Australian Open, το οποίο κατέκτησε πέρυσι και ήθελε να κερδίσει και φέτος. Έχει αποσυρθεί και στην θέση του έχει τοποθετηθεί η λεζάντα "δεν υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες αυτή την στιγμή". Θυμίζουμε ότι ο Τζόκοβιτς παραμένει ανεμβολίαστος, ζήτησε και πήρε ιατρική εξαίρεση, αλλά σύμφωνα με τις αρχές της Αυστραλίας δεν παρείχε τα απαραίτητα έγγραφα για να την δικαιολογήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρίλερ με τον Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, υπό κράτηση στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα