Από υφιστάμενος… προϊστάμενος!

Την ομολογουμένως αιφνίδια, τουλάχιστον ως προς το χρονικό σημείο, ανακοίνωση της πρόωρης λύσης της συνεργασίας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Τσάβι Ρόκα ακολούθησε πληθώρα δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία την πόρτα εξόδου θα διαβεί, μετά τον Καταλανό, και ο Ιμανόλ Ιδιακέθ.

Το ενδεχόμενο είναι υπαρκτό και όσοι ευνοούν μια τέτοια εξέλιξη έχουν αρκετά επιχειρήματα εις βάρος του προπονητή των Λαρνακέων. Ταυτόχρονα, ωστόσο, έχει δημοσιευτεί και η πληροφορία πως με τον Άντερ Μουρίγιο έχει γίνει ήδη μια διερευνητική επαφή για την πλήρωση του χηρεύοντος πόστου του αθλητικού διευθυντή.

Αν συμβεί αυτό, αν δηλαδή ο οσονούπω 35χρονος κρεμάσει το καλοκαίρι τα παπούτσια του και μετακομίσει στο γραφείο του Ρόκα, τότε -από τη μια στιγμή στην άλλη- θα έχει μετατραπεί από υφιστάμενο σε… προϊστάμενο του Ιδιακέθ, για την τύχη του οποίου η ΑΕΚ έχει ήδη δηλώσει επίσημα ότι θα αποφασίσει ο νέος τεχνικός διευθυντής!

Θα είναι η πρώτη απόφαση του Μουρίγιο να «πακετάρει» τον Ιδιακέθ; Σε όσους απαντούν καταφατικά, ο paparazzo επιθυμεί να υπενθυμίσει ότι δεν μιλάμε απλώς για δύο Ισπανούς. Μιλάμε για δύο Βάσκους και, ακόμη πιο συγκεκριμένα, για δύο συντοπίτες, καθώς και οι δύο έχουν γεννηθεί στο Σαν Σεμπαστιάν. Θα «σκαρτάρει» έτσι ελαφρά τη καρδία έναν δικό του ο Μουρίγιο;

Σε όσους, είτε εξ αρχής είτε μετά από αυτήν την πληροφορία, απαντούν αρνητικά, ο paparazzo θα υπενθυμίσει ότι αυτό έχει συμβεί ξανά στην ΑΕΚ. Όταν το καλοκαίρι του 2012 ο Κέβιν Χόφλαντ είχε προαχθεί, εν μια νυκτί, από παίκτη σε τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, η πρώτη του κίνηση ήταν να «τελειώσει» τον συμπατριώτη του Ολλανδό Λέον Φλέμινγκς και να φέρει στη θέση του τον Ραν Μπεν Σιμόν…
 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)