Ο Πούτιν «χρύσωσε» τους Ρώσους Ολυμπιονίκες

Από μια λευκή BMW X6 στολισμένη με τα Ολυμπιακά σύμβολα χάρισε στους Ρώσους Ολυμπιονίκες, ο Βλάντιμιρ Πούτιν δίνοντας τους μ’ αυτό τον τρόπο συγχαρητήρια για τα συνολικά 56 μετάλλια (19 χρυσά, 18 αργυρά και 19 χάλκινα) που κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
«Παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να υποβληθείτε σε δοκιμασία, δείξατε μια μεγάλη ικανότητα για να πολεμήσετε για την θέση της Ρωσίας στον κόσμο του αθλητισμού», δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής.
«Τις παραμονές των Αγώνων, είχε αποκλειστεί το ένα τρίτο των μελών της ομάδας. Μας στέρησαν την συμμετοχή εκεί που παραδοσιακά η Ρωσία ήταν φαβορί. Ωστόσο, δεν παραιτηθήκαμε, προσπαθήσαμε και κερδίσαμε», πρόσθεσε.


Πέρα από τις εντυπωσιακές BMW που περίμεναν τους αθλητές στην Κόκκινη Πλατεία, ο Ρώσος Πρόεδρος κέρασε και σαμπάνια τους αθλητές μέσα στο Κρεμλίνο, ενώ θα λάβουν ως ανταμοιβή και χρηματικό ποσό. Για να ανταποδώσουν οι αθλητές του προσέφεραν μια ολυμπιακή δάδα.
Ο Ρώσος πρόεδρος δείχνει πάντως μια αδυναμία συνολικά στα μοντέλα της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας καθώς το μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 είχε δώσει στους Ολυμπιονίκες αυτοκίνητα Audi και το 2014 της Mercedes μετά τους χειμερινούς αγώνες στο Σότσι.
Πηγή: news247  

 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)