Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Ρομπέρζ κάνει μόνος του παιχνίδι!

  13/07/2018 15:58
Ο Ρομπέρζ κάνει μόνος του παιχνίδι!

Ο Ρομπέρζ κάνει μόνος του παιχνίδι!

  13/07/2018 15:58
Χαίρετε, κυρίες και κύριοι! Ο ανταγωνισμός στον κλάδο μας έχει χτυπήσει… κόκκινο. Όχι ο εξωτερικός. Ο… εσωτερικός. Χθες τα… παλιόπαιδα του omada.com.cy μου «έκλεψαν τη δουλειά» αποκαλύπτοντας πως ο Ρομπέρζ δεν θα είναι στην ενδεκάδα του Απόλλωνα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Στούμπρας και ότι ούτε η παραμονή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, κι ας είχαν απορρίψει στο σύλλογο της Λεμεσού αρκετές προτάσεις για τον Γάλλο αμυντικό ως μη οικονομικά συμφέρουσες.
 
«Αν και σε αυτόν τον τομέα έχουν προκύψει ανατροπές και εξελίξεις είναι κάτι που θα φανεί (και) από ενδεχόμενη μη συμμετοχή του παίκτη στον αποψινό αγώνα», κατέληγε το κομμάτι. Όπως αντιλαμβάνεστε, τέτοια συναδελφική πρόκληση δεν μπορούσε να μείνει… αναπάντητη! Ο paparazzo έψαξε, σκάλισε, ανακάτωσε και τελικά βρήκε τι... παίζει.
 
Η αποχώρηση του Ρομπέρζ από τον Απόλλωνα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη. Μόνο μια θεαματική ανατροπή των νυν δεδομένων μπορεί να την αποτρέψει. Όταν λέμε αποχώρηση, εννοούμε φυσικά πώληση, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο. Ο Γάλλος λοιπόν έχει φέρει προτάσεις από δύο συλλόγους, οι οποίες ικανοποιούν τον Απόλλωνα που έχει επιτρέψει στον παίκτη να διαπραγματευτεί τους δικούς του όρους και να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του.
 
Με άλλα λόγια, ο Ρομπέρζ έχει αφεθεί να κάνει μόνος του παιχνίδι για το μέλλον του. Αν ο παίκτης συμφωνήσει στο οικονομικό με κάποια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες, η επισημοποίηση της πώλησής του θα είναι τυπική διαδικασία.
 
Ο paparazzo γνωρίζει ότι από τις δύο προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Γάλλος προκρίνει αυτήν που θα τον φέρει ξανά δίπλα σ’ έναν… παλιόφιλό του. Και η προτίμησή του αυτή «προδόθηκε» και από τη μη συμμετοχή του στο χθεσινό παιχνίδι. Μη ρωτάτε περισσότερα, είπα ήδη αρκετά για όσους μπορούν να διαβάσουν πίσω από τις γραμμές. Αυτά για την ώρα και, αν χρειαστεί, θα επανέλθω.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας