Tα μεγάλα ποσά και ωφελήματα που έπεισαν τον Ανδρέου να πάει από την Ομόνοια στον ΑΠΟΕΛ

Μεγάλος ντόρος ξέσπασε μετά την ανακοίνωση της Ομόνοιας για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Ανδρέου από την ομάδα φούτσαλ. Οι πράσινοι… έδωσαν τον εκ των αρχηγών της ομάδας, ότι ο λόγος που κάνει πίσω στη συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας του, μιας και έχει καλύτερη πρόταση από τον «αιώνιο» αντίπαλο, ΑΠΟΕΛ.

Από την ώρα της ανακοίνωσης, με έφαγε η περιέργεια για το πόσο μεγάλες ήταν οι διαφορές για να πειστεί ο Ανδρέου να βγάλει τα πράσινα και να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα. Από όσα έμαθα, το λέω ειλικρινά, και εγώ σαν paparazzo, όσο σκληρό και αν είναι θα έπαιρνα την ίδια απόφαση.

Όπως έμαθα, λοιπόν, ο ΑΠΟΕΛ πρότεινε στον παίκτη υπερδιπλάσια λεφτά από όσα παίρνει στην Ομόνοια, ενώ θα πάρει και ένα σεβαστό ποσό ως πριμ για την υπογραφή του στο σχετικό συμβόλαιο. Επιπλέον, στον παίκτη έχουν τάξει και διάφορα άλλα ωφελήματα που τον έκαναν προφανώς να λυγίσει για να πειστεί να αφήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Φυσικά, ο paparazzo δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί η ηχηρή μεταγραφή. Ενδεχομένως οι αντιδράσεις από τους οργανωμένους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων να επηρεάσουν την κατάληξη της κουβέντας.

Πάντως, ο Ανδρέου αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς φουτσαλιστές των τελευταίων ετών και θα είναι μία σημαντική προσθήκη για όποιαν ομάδα τον εντάξει στο δυναμικό της. Ίδωμεν…

Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres
Basket League: Η ΑΕΚ πήρε τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
Ολυμπιακή Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Τοφαλίδη στη ξιφασκία
To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!