Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Χοντραίνει» το παιχνίδι στην υπόθεση Ρομπέρζ!

  12/07/2019 07:00
«Χοντραίνει» το παιχνίδι στην υπόθεση Ρομπέρζ!

«Χοντραίνει» το παιχνίδι στην υπόθεση Ρομπέρζ!

  12/07/2019 07:00
Τρεις μέρες πριν την εκπνοή της άδειας που έχει εκχωρήσει ο Απόλλωνας στον Βαλεντέν Ρομπέρζ όλα δείχνουν πως ο Γάλλος δεν θα εμφανιστεί τη Δευτέρα για προπόνηση στο Κολόσσι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των «κυανολεύκων», Φανούριο Κωνσταντίνου, την υπόθεση χειρίζεται αποκλειστικά ο Νίκος Κίρζης, με τον οποίο ωστόσο ο παίκτης λέει πως δεν έχει μιλήσει.

Πού έχει «σκαλώσει» η υπόθεση; Σε τρία «όχι». Το πρώτο είναι αυτό του Ρομπέρζ στην προοπτική πώλησής του σε σύλλογο του εξωτερικού. Ο 32χρονος άσος έγινε πρόσφατα πατέρας διδύμων (σ.σ. τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγουν από θερμοκοιτίδα) και δεν συζητά ούτε γι’ αστείο να φύγει από το πλευρό τους και αυτό της γυναίκας του.

Τα άλλα δύο «όχι» είναι από την πλευρά του Απόλλωνα. Το ένα αφορά την πρόταση του Γάλλου να λύσει το συμβόλαιό του δίχως την παραμικρή αποζημίωση και χαρίζοντας όσα έχει να παίρνει ως το 2022. Το άλλο, που συνδέεται με το πρώτο, αφορά το ενδεχόμενο να παίξει ο Ρομπέρζ σε άλλη ομάδα στην Κύπρο.

Το τελευταίο μαντάτο της ομάδας στον ποδοσφαιριστή ήταν ότι δεν υπολογίζεται για το ρόστερ της ερχόμενης περιόδου. Αναμενόμενη εξέλιξη, αφού με τις επικείμενες προσθήκες του Ενσούε και του επιθετικού δεν υπάρχουν κενές θέσεις στο ρόστερ.

Ο μεν Απόλλωνας ποντάρει ότι όσο περνά ο καιρός ο Γάλλος θα ξανασκεφτεί και θ’ αλλάξει γνώμη για τη λύση του εξωτερικού, ο δε Ρομπέρζ ότι στο ίδιο διάστημα ο λεμεσιανός σύλλογος θα αντιληφθεί πόσο ασύμφορο είναι οικονομικά να πληρώνει ένα ποσό κοντά στα €300.000 για έναν παίκτη που δεν χρησιμοποιεί...
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας